Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bitmesin İSTANBUL sergisi Venüs Sanat'ta

Bitmesin İSTANBUL sergisi Venüs Sanat'ta

İstanbul'a dair söylenmiş, yazılmış, çizilmiş çok şey var. Onun için söylenecekler, yazılanlar, çizilenler bitmedi ve yaşam devam ettikçe de bitmeyecek!.. Küratörlüğünü Saliha Gümüş’ün yaptığı “Bitmesin İSTANBUL” sergisi 33 sanatçının katılımıyla 15 Şubat Cumartesi saat 15:00 de Venüs Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

Sergi 26 Şubat 2020 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Katılan Sanatçılar; Ahmet KALKAN, Alpay İsmail ÖZKAN, Aycan BAHADIR, Ayla TURAN, Celal GÜNAYDIN, Çiçek ŞAHİNKAYA, Dilek KUYRUKÇU, Durcan ÖZÜTEMİZ, Edvar ARİS, Ercan PAYA, Fatma İNCÜCÜK, Gönül ÖZGÜVEN, Hayriye KURAN, İnci Gündoğan KARAHAN, Melahat Özcan ŞENER, Mücella BALYEMEZ, Natali AYDAR, Nermin ÖZDEMİR, Nuray SAVUN, Nurşen Türüng TARKIN, Pınar YALÇIN, Sabire Erözgün UYANIKER, Saliha GÜMÜŞ, Şahaser Özbalçık YASİN, Şehnaz AYKAÇ, Şerife AKALIN, Yıldırım Onur ERDİREN, Yıldız THWAİTES, Z. Nesligül ERYILDIRIM, Zehra TIN, Zerrin KARAGÖZ, Zerrin SAPMAZ, Ziyad SULTANOV

VENÜS Sanat Galerisi

Mustafa Mazharbey Cad. Mustafa Kaya Sokak No 2

Göztepe- Kadıköy

0216 565 3572

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık