Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Art Basel Hong Kong'ta Coronavirus iptali

Art Basel Hong Kong'ta Coronavirus iptali

Uluslararası sanat fuarı olan Art Basel, Coronavirus salgını nedeniyle Hon Kong fuarını iptal ettiğini duyurdu. Artam Global Art and Design'dan edinilen bilgilere göre; Art Basel Hong Kong, 19-21 Mart tarihlerinde Hong Kong Toplantı ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşecekti. Geçtiğimiz günlerde Dünya Sağlık Örgütü tarafından küresel bir sağlık acil durumu ilan edilen şiddetli koronavirüs salgını nedeniyle, Art Basel'in bu seneki Art Basel Hong Kong fuarını iptal etmekten başka çaresi kalmadı. Kurul bu kararın alınmasına sebep olan etmenleeri şöyle sıraları: 

"Fuarda çalışan ve fuara katılan kişilerin sağlık ve güvenliklerine dair duydukları endişe, sanat eserlerinin birleştirilmesi ve fuar alanına taşınmasında karşılaşılan ciddi lojistik zorluklar ve salgın nedeniyle uluslararası yolculukların zorlaşmış olması. Bir sonraki Art Basel Hong Kong 25-27 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecektir."

"Important Information about Art Basel Hong Kong 2020

We regret to inform you that Art Basel Hong Kong 2020 has been cancelled due to the severe outbreak and spread of the new coronavirus, which has recently been declared a global health emergency by the World Health Organization. Our thoughts are with everyone who has been affected around the world. We remain committed to Hong Kong and look forward to welcoming you to the next edition of Art Basel Hong Kong on March 25-27, 2021."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık