Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Altan Çelem’in yeni kişisel sergisi Yayın Akışı

Altan Çelem’in yeni kişisel sergisi Yayın Akışı

Figüratif resmin önde gelen isimlerinden Altan Çelem, sanat yaşamının başlarından beri kente, insan ilişkilerine, insan tiplemelerine odaklanıyor. Sanatçı, resimlerinde gündelik hayattan kesitleri veya çelişkileri kendine özgü bir üslupla sunuyor.

“Yayın Akışı” ismi aslında akan bir zamana işaret ediyor gibi algılanmaya müsaitse de Altan Çelem’in bu ismi seçmesinin altında bir ironi yatıyor. Serginin seçkisinde yer alan resimlerin büyük çoğunluğunda bir kanepe üzerine yerleşmiş insanlar, kanepe önünde üzerleri yiyecek dolu bir sehpa ve bir televizyon yer alıyor. Yayın akışını sağlayan bir öğe olan televizyon, sergide aslında akmayan bir zamanın metaforu olarak sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

Altan Çelem’in “Günlük”lerinin devamı niteliğindeki bu yeni sergisinde, boyayı katman katman kullanan sanatçı, mekânı ya da insanları kimi zaman silikleştirip kimi zaman belirginleştirirken zamanı her zamankinden daha belirsiz kılıyor.

An’a tanıklık edip tuvalini bir günlük gibi kullanan Altan Çelem’in “Yayın Akışı” başlıklı sergisi için hazırlanan katalog yazısı ise Prof. Burcu Pelvanoğlu’nun imzasını taşıyor.

“Yayın Akışı”, 12 Kasım 2023’e kadar salı-cumartesi günleri 11 – 19.00; pazar günleri 13 – 19 saatleri arasında Brieflyart’ta ziyaret edilebilir.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık