Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ahmet Uzuner online resim sergisi Bahariye Sanat Galerisi'nde

Ahmet Uzuner online resim sergisi Bahariye Sanat Galerisi'nde

“Ahmet Uzuner Resim Sergisi” 4 Haziran-4 Temmuz 2020 tarihleri arasında bahariyesanat.com Online sergilerde izleyenleri ile buluşacak.

Edinilen bilgilere göre; 1978 yılında Eskişehir’de doğan Ahmet Uzuner, 2004 yılında Anadolu Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümüne girdi ve 2008 yılında Prof. Zeliha AKÇAOĞLU’nun Atölyesinden iyi dereceyle mezun oldu. 2011 yılında Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Resim Ana sanat Dalında Dr.Öğr.Üyesi Cenk BEYHAN’ın danışmanlığında Yüksek Lisansını tamamladı.

2019 yılında Gazi Üniversitesi, Güzel Sanatlar Enstitüsünde Bileşik Anasanat Dalında Prof. Şeniz AKSOY’un danışmanlığında Sanatta Yeterlik Programına bitirdi. Bir yandan Akademik çalışmalarını yaparken öte yandan da Emel UZUNER ile birlikte açtıkları Bursa’da yer alan Irgandı Resim Atölyesinde 2008’den 2014 yılına kadar özel resim dersi vermiş ve birçok öğrenci yetiştirmiştir. 2014 yılında Sütçü İmam Üniversitesi, Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü’nde Öğretim Görevlisi olarak göreve başladı ve halen görevini sürdürmektedir.

Bahariye Sanat Galerisi'nin 22 . Kuruluş yılında sergiler Yaz boyunca Online sergi platformunda devam edecektir.

Ayrıca, Bahariye Sanat Galerisi'nin online galeri platformunda sanatçılara tanıtım sayfaları hazırlamakta. Bu sayfalarda sanatçılara eserlerini tanıtma ve satış imkanı sağlanacak. Seçkin eserleri alıcıyla buluşturma imkanı sağlanacak..

Eylül ayı itibariyle galeri mekanı güncel sergilere tekrar kapılarını açacaktır.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık