Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

YKS sonuçları açıklandı! Genç Başkan'dan gençlere destek geldi!

YKS sonuçları açıklandı! Genç Başkan'dan gençlere destek geldi!

Üniversite sınavı 18 ve 19 Haziran günlerinde tüm yurtta eş zamanlı olarak düzenlendi. Milyonlarca öğrencinin beklediği YKS sonuçları açıklandı. Edinilen bilgilere göre; adaylar, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) sonuçlarını sonuc.osym.gov.tr adresinden görebiliyor.

"Destek olmaya hazırız"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından Twitter hesabından gençlere duyuruda bulundu.
Akpolat, "Sevgili gençler; çok emek verdiniz, çok çalıştınız. Dilerim, #YKS2022 sonuçlarınız bu emeğin karşılığı olsun. Beşiktaş Akademi’de tercih danışmanlığı hizmetiyle size destek olmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti

Beşiktaş Belediyesi tarafından, üniversiteye yerleşecek öğrencilerin doğru tercih yapabilmesi için 2020 yılında Beşiktaş Akademi’de ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti başlatıldı. İlçe sınırları içerisinde Türkiye’nin önde gelen üniversitelerini barındıran Beşiktaş Belediyesi de Türkiye’nin geleceği olan gençler için Beşiktaş Akademi’de uzman kadrosuyla ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini hayata geçirdi. Öğrencilerin geleceğe adım atacağı bu günlerde doğru tercih yapabilmesi için uzman eğitimciler Beşiktaş Akademi’de öğrencilere hizmet veriyor. Tercih desteği almak isteyen aday öğrenciler Beşiktaş Akademi’de geleceklerine istekleri şekilde yön verebilecek.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık