Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yaşar Seyman Beşiktaş'ta okurlarıyla buluştu!

Yaşar Seyman Beşiktaş'ta okurlarıyla buluştu!

Beşiktaş Belediyesi’nin Beltaş Kitap Kafe’de düzenlediği imza ve söyleşi günlerinde siyasetçi, kadın hakları savunucusu, sendikacı, yazar Yaşar Seyman okurlarıyla buluştu. Usta yazarın Ekim 2020’de çıkardığı son kitabı ‘Zine’nin söyleşi ve imza gününe çok sayıda kitapsever katıldı. Seyman, yazarlığa başlangıç serüvenini anlatarak başladığı söyleşide Zine başta olmak üzere çıkardığı kitaplar hakkında okuyucularına bilgi verdi.

Beşiktaş'ta okurlarıyla birlikte olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Seyman, "Bugün Beşiktaş’tayız ama bütün Anadolu’nun her tarafından gelen güzel insanlarla beraberiz. Beşiktaş’ta sanat soluduk. En çok gereksinimimiz olan şey. Sanat toplumdaki kirlilikleri güzelleştiren, insanı dünyaya taşıyan yumuşak bir güç. Belediye Başkanımız Rıza Akpokat’a özellikle teşekkür ediyorum. Okurların, halkın denizle buluştuğu muhteşem bir kafedeyiz. Söyleşimize yoğun bir ilgi var. İlgi için de çok teşekkür ediyorum. Bu demektir ki Beşiktaş’ta esen sanat rüzgârı ülkemizi hatta dünyayı saracak. Bugün sanat adına bir şölen oldu ve ben bir yazar olarak çok mutluyum. Umarım okurlar da aynı tadı almıştır’’ dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek'in de katıldığı etkinlik sonrası, söz alan Beltaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İnan Güney; ‘’Artık her mecliste kadından, sanattan, gençten yana nasıl projeler geliştirebiliriz bunları konuşuyoruz. Bu yeni nesil belediyecilik anlayışı kapsamında sizleri burada Beltaş Kitap Kafemizde güzel bir söyleşide ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Katkılarınız için teşekkür ederim’’ dedi.

Söyleşi sonrası usta yazar Yaşar Seyman etkinliğe katılan okurların kitaplarını imzalarken, Beltaş A. Ş Yönetim Kurulu Başkanı İnan Güney, yazar Yaşar Seyman adına Tema Vakfı’na bağışlanan fidan plaketini kendisine takdim etti.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık