Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Varsa yoksa Beşiktaş!

Varsa yoksa Beşiktaş!

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Gazeteci İsmail Baştuğ'u ziyaret etti. Yaklaşık 2 saat süren ziyaret sırasında Beşiktaş'taki gelişmeler konuşuldu. Beşiktaş Medya Grup'ta gerçekleşen ikili görüşmede, Beşiktaş başta olmak üzere bir çok konu masaya yatırıldı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 


Beşiktaş Medya Grup Başkanı Gazeteci İsmail Baştuğ ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Önder Bakan'ın gazeteye bir çok kez ziyarete geldiğini, her gelişinde de halk yararına sayısız konuya ve detaylara değindiğini belirterek, Beşiktaş için çok büyük bir kazanç, ortak çalışmalar sergileyerek, elbirliği içinde Beşiktaş'a katkıda bulunuyoruz. Her kurum ve kuruluşunda daha iyi ve güzeli yakalamak için bu tür çalışmalar içinde olmasını arzu etmekteyim, desteklemekteyim' dedi.

Göreve geldiği günden bu yana ikili ve samimi ilişkileri ile gündem olan Beşiktaş'ın sevilen Kaymakamı Önder Bakan Korona ile mücadelede, pandemi sürecinde gece gündüz sahada oluşu, halkı bilgilendirmesi ve yürüttüğü başarılı çalışmalarla ön plana çıkmıştı. Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş ilçesinde yaşlı genç tüm insanlarla kurduğu samimi ve sevecen ilişkiler ve gösterdiği içten tavırlarla tanınıyor.
Diğer yandan çok iyi bir Beşiktaş taraftarı olan genç kaymakamın, fırsat buldukça maçları kaçırmadığı da biliniyor.

Beşiktaş Kaymakamlığı ayrıca, tarihi binaların restorasyonu, yardıma ihtiyacı olan ilçe halkının yanında olması, huzur toplantıları ve benzer bir çok konuda göstermiş olduğu başarılı çalışmalarla ön plana çıkıyor. 
Öte yandan suç ve suçluyla mücadelede de büyük bir yol alan Beşiktaş Kaymakamlığı, geçenlerde kamuoyu ile bir bilgi paylaşımı yapmış ve Beşiktaş'ta emniyetinin yaptığı çalışmalar sonrası suç oranlarında azalma olduğunu vurgulamıştı. 

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık