Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

18 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ünlü mankenin ehliyetine el konuldu

Ünlü mankenin ehliyetine el konuldu

Ece Sükan eğlence dönüşü trafik çevirmesine takıldı. Daha önce iki kez alkollü şekilde araç kullandığı için ehliyetini kaptıran ünlü manken, bu sefer alkolmetreye üflemeyi reddetti. Sükan’ın ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu.

Edinilen bilgilere göre; magazin dünyasının ünlü isimleri, Bebek’teki Lucca adlı mekanda gece düzenlenen partiye katıldı. Mekanda eğlenenler arasında Yasemin Allen, Tuba Ünsal ve Ece Sükan da vardı. Ece Sükan için gece eğlenceli bitmedi.

 

Polis memurları alkolmetreye üflemesi için Ece Sükan’ı ikna edemedi.

PARA CEZASI DA KESİLDİ

Mekan çıkışı direksiyon başına geçen Ece Sükan, Etiler’de Trafik çevirmesine takıldı. Alkolmetreye üflemeyi reddeden mankene hem para cezası kesildi hem de ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu. Sükan bir arkadaşını arayarak yardım istedi. Gönderilen vale, sürücü koltuğuna oturarak Sükan’ı evine götürdü.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık