Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Türkiye'de bir ilk! Öğrenci'Ye projesi Beşiktaş'ta başlıyor!

Türkiye'de bir ilk! Öğrenci'Ye projesi Beşiktaş'ta başlıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Karaoğlan Gençlik Merkezi’nde yarın öğrencilerle bir araya gelerek Beşiktaş Öğrenci Politikaları Hareketinin detaylarını paylaşacak. ‘Öğrenci’Ye’ projesinin tanıtımının da yapılacağı lansmanda Başkan Akpolat sunum sonrası öğrencilerle birlikte yemek yiyecek.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş’ta geçtiğimiz yıl projesi hazırlanan ancak Koronavirüs salgını nedeniyle kullanıma geçirilemeyen ‘Öğrenci’Ye’ uygulaması yarın gerçekleştirilecek lansman ile hayata geçiyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın öğrencilerle bir araya gelerek, detaylarını anlatacağı projenin tanıtımı bugün 13:00'te Karaoğlan Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek.

Beşiktaş Belediyesi ve TURYİD (Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği) iş birliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında Beşiktaş’taki öğrenciler ‘’Öğrenci’Ye’’ uygulamasıyla ilçedeki anlaşmalı restoranlardan ücretsiz yemek yiyebilecek.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık