Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Terörü lanetlediler!

Terörü lanetlediler!

İstanbul’un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi’nde saat 16.13’te meydana gelen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi de yaralandı. Edinilen bilgilere göre; patlamanın sesi Beşiktaş ve Şişli’den duyulurken, caddede yürüyen vatandaşların kaçıştığı görüldü.

SÖZCÜ'den aktarılanlara göre; polis ekipleri, İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı araç ve yaya trafiğine kapattı. Caddeye geçişlere izin verilmezken, Taksim Camisi de kapatıldı. Güvenlik amacıyla helikopterle de havadan denetim yapıldı.

Patlama nedeniyle Taksim bölgesindeki bazı yollarda trafik geçici olarak durduruldu. Taksim Cumhuriyet Caddesi alt geçidi Şişli-Tarlabaşı yönü ile Unkapanı (Atatürk) Köprüsü Taksim yönü de geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Caddedeki pek çok işyerinin camları kırıldı. Patlamanın etkisiyle şoke olan vatandaşlar çevredeki dükkanlara sığındı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, patlamadan yaralananlar hakkında son bilgileri paylaştı, Koca, "İstiklal Caddesi’ndeki patlamada yaralanan 81 kişiden 55’i tedavileri tamamlanarak taburcu oldu. 5’i yoğun bakımda olmak üzere, 26 hastamızın tedavisi devam ediyor. Yoğun bakımdaki iki hastamızın durumu maalesef ciddiyetini koruyor." dedi.

"Bedeli ne olursa olsun hesabı sorulacaktır!"

Bombalı saldırı hakkında Twitter'da paylaşımda bulunan Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, "İstiklal caddesinde yaşanan terör saldırısında vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünden daha da güçlüdür, Miletimizin birliği ve beraberliği ile BEDELİ NE OLURSA OLSUN hesabı sorulacaktır" ifadelerine yer verdi.

"Yaralılara acil şifalar, hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, salrıdıyla ilgili Twitter hesabında yaptığı paylaşımında, "Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamayı endişe ile takip ediyoruz. Emniyet ve Sağlık görevlilerimizin yönlendirmelerini takip etmek ve panik yaratabilecek paylaşımlardan kaçınmamız gerekli. Yaralılara acil şifalar, hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.

"Ülkemize, milletimize, İstanbul’umuza geçmiş olsun"

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Hasan Demirbağ, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısıyla ilgili yaptığı paylaşımında, "İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı saldırıda vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemize, milletimize, İstanbul’umuza geçmiş olsun." dedi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık