Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sunay Akın eşliğinde Ferhat Livaneli Orkestrası

Sunay Akın eşliğinde Ferhat Livaneli Orkestrası

Beşiktaş Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100 yılı kapsamında 28 Ekim Cumartesi günü Anlatıcı Sunay Akın eşliğinde Ferhat Livaneli Orkestrası’nın İstanbullularla buluşacağı bir konser düzenledi. Ortaköy Meydanı’nda gerçekleşen konserde cumhuriyet coşkusu doyasıya yaşandı.

Cumhuriyetin 100 yılı kutlamaları kapsamında birçok etkinlik ve konser düzenleyen Beşiktaş Belediyesi, 28 Ekim’de de vatandaşları Ortaköy Meydanı’nda bir araya getirdi.

Ferhat Livaneli Orkestrası anlatıcı Sunay Akın eşliğinde dinleyicilerle buluştu. Zülfü Livaneli ile uzun yıllar çalışan ve çok sayıda Livaneli albüm ve film müziklerinin yönetmenliğini yapmış Ferhat Livaneli Orkestrası zengin repertuvarını Beşiktaşlılar için seslendirdi. Sunay Akın ise kendine has üslubuyla anlattığı tarihi hikâyelerle bu anlamlı geceye renk kattı.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık