Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Yeni eğitim öğretim yılı başladı!

ÖZEL HABER: Yeni eğitim öğretim yılı başladı!

Beşiktaş'ta 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş Belediyesi Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Seyhun Şahin ve Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Türkoğlu ve İlçe Protokolünün katılımlarıyla gerçekleştirildi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni, Beşiktaş Anadolu Lisesi bahçesinde yapılan çelenk koyma töreninin ardından 100. Yıl Mustafa Kemal İlkokulunda gerçekleştrilen programla sona erdi.

"Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar"

Beşiktaş Kaymakamlığı'nan yapılan paylaşımda, "2022-2023 eğitim öğretim yılı açılış programını 100. Yıl Mustafa Kemal İlkokulunda gerçekleştirdik. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, Kaymakamlık'tan yapılan başka bir paylaşımda da, "2022-2023 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyor; sağlık ve başarı dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

"Sevgide, emekte, umutta iyi bir dönem olsun"

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Türkoğlu, "Ülkemizin gelişen, değişen dünyaya ayak uydurabilme yolculuğunda sorumluluklarımızın bilincinde yeni bir döneme başlıyoruz. Sevgide, emekte, umutta iyi bir dönem olsun istiyoruz. 2022-2023 eğitim öğretim yılının tüm paydaşlarımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." sözlerini paylaştı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Mesajı

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Müdür Özcan Türkoğlu'nun 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı açılış mesajını paylaştı. Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Türkoğlu, mesajında aşağıdaki ifadelere yer verdi:

"Ülke geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin sağlıklı, çevresine duyarlı, çözüm odaklı, sorumluluk bilincinde ve manevi değerlerine sahip bireyler olması için Bakanlığımızın açıklamış olduğu tedbirler ışığında gerekli önlemleri alarak, okullarımızı eğitim öğretime hazır hale getirmiş bulunuyoruz.

Geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımız için eğitimde tek yürek olarak okul ve kurumlarımızda yönetici, öğretmen ve personelimiz ile öğrencilerimize daha nitelikli ortamlarda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla yaptığımız çalışmaların ve hazırlıkların başarılı sonuçlar vereceğine yürekten inanıyorum. Ülkemizin teminatı sevgili yavrularımızın geleceğe hazırlanmasında en büyük emek hiç kuşkusuz değerli öğretmenlerimize aittir. Bu kutsi yolda sizlerle yürümekten duyduğumuz memnuniyeti bir kez daha ifade etmek isteriz. Unutmayalım ki evlatlarımız için harcayacağımız çaba ve emek, geleceğe bırakacağımız en büyük miras olacaktır. Ayrıca, evlatlarımızın eğitimi için her türlü fedakarlığı gösteren kıymetli velilerimizin bizlere emanet ettiği sevgili yavrularımızı, en iyi şekilde yetiştirebilmenin gayreti içinde olacağımızı belirtmek isterim.

Yeni eğitim öğretim yılında tüm yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmeleri dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 2022-2023 eğitim öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizi olmak üzere tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık