Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Türkiye’nin farklı yerlerinde görev yapan öğretmenlerden Beşiktaş’ta Ben de Varım sergisi

ÖZEL HABER: Türkiye’nin farklı yerlerinde görev yapan öğretmenlerden Beşiktaş’ta Ben de Varım sergisi

Beşiktaş Belediyesi, Öğretmenler Günü kapsamında Türkiye’nin farklı yerlerinde görev yapan görsel sanatlar öğretmenlerini ‘’Ben de Varım’’ sergisinde bir araya getirdi. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Batman, Malatya, Samsun, Tekirdağ ve Antalya’dan katılım sağlayan 112 görsel sanatlar öğretmeni, bu kez eğitimci kimliklerinin yanı sıra sanatçı yönleriyle toplumla buluşuyor.

“Ben de Varım” Sergisi, konu, anlatım ve teknik açısından farklı birçok eser ile sanatseverleri görsel bir şölene davet ederken görsel sanatlar öğretmenlerinin sanatçı kimliklerini de ön plana çıkartıyor. Sanat eğitimine sundukları katkılar ile ülkemizi yarınlara taşıyan; çocukların ve gençlerin dünyaya bakış açısına değer katan öğretmenler, bu kez de sanatsal üretimleri ile karşımıza çıkıyor.

Beşiktaş Belediyesi'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Birçok farklı şehirden görsel sanatlar öğretmenlerinin eserlerinin yer aldığı "Ben de Varım" sergisinin açılışını İBB ve Beşiktaş Meclis Üyemiz, Beltaş Yönetim Kurulu Başkanımız İnan Güney gerçekleştirdi. Tüm sanatsever komşularımızı bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Sergi, 25 Kasım-11 Aralık 2022 tarihleri arasında MKM Beşiktaş Çağdaş Sanat Galerisi'nde ziyaret edilebilir.

Adres: Akat Mah. Uğur Mumcu Cad. No:8 Beşiktaş/İstanbul

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık