Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Rıza Akpolat: Deprem bölgesindeki yurttaşlarımız için dayanışmamız devam ediyor

ÖZEL HABER: Rıza Akpolat: Deprem bölgesindeki yurttaşlarımız için dayanışmamız devam ediyor

Türkiye iki büyük deprem felaketinin yaralarını sarmaya devam ediyor. İlki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Elazığı ve Malatya'da büyük yıkıma yol açtı.

Beşiktaş'tan deprem bölgesine yapılan yardımların devam ettiğini duyuran Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, aşağıdaki ifadelere yer verdi:

"Ramazan Bayramımız yaklaşırken deprem bölgesindeki yurttaşlarımızın ihtiyaçları için çalışmaya devam ediyoruz. Bugün Mustafa Kemal Merkezimizden yardım malzemeleriyle dolu 2 tırı daha alana ulaştırmak üzere yolcu ettik. Dayanışmamız devam ediyor, yurttaşlarımızın her zaman yanındayız. Mustafa Kemal Merkezimizden Hatay ve Adıyaman'a 2 tırımızı daha yolcu ettik. Zor günlerin üstesinden beraber geliyoruz."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık