Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER. Ramazan bereketi!

ÖZEL HABER. Ramazan bereketi!

Ramazan ayı kapsamında Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş'ın mahallelerinde iftar programı düzenliyor. Belediyeden yapılan açıklamada, "Birlikte iftar yapmak ve komşularımızla hoşça vakit geçirmek için sizleri de mahalle iftarlarımıza bekliyoruz." denildi.

İftar buluşmaları, 18 Mart Pazartesi günü Cumartesi Pazarı'nın bulunduğu alanda başladı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Mübarek Ramazan ayının tüm insanlığa huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Hayırlı Ramazanlar. Ramazan ayımız Beşiktaş’a ve İstanbulumuza sağlık, bereket ve huzur getirsin." ifadelerini kullandı.

Başkan Rıza Akpolat komşularıyla buluştu

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Türkali, Vişnezade, Cihannüma, Abbasağa ve Muradiye Mahallemizden komşularımızla belediyemizin iftar programında aynı sofrada buluştu. Akpolat, "Katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Tutulan oruçlar kabul, birlik ve beraberliğimiz daim olsun." dedi.

Hatay'dan depremzede olan ailenin Beşiktaş'taki evine misafir olan Başkan Rıza Akpolat, "Dikilitaş Mahallemizde Hatay'dan depremzede komşumuz sevgili Adnan Büyükaşık ailesine misafir oldum. Tutulan oruçlar ve edilen dualar kabul, soframız ve bereketimiz daim olsun. Ramazan ayının bereketini aynı sofralarda paylaşmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Sofralarımızı paylaşıyor"

Beşiktaş'taki komşularının evine misafir olan Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Sofralarımızı paylaşıyor, bereketimizi artırıyoruz. Bu akşam iftarda Kültür Mahallemizden komşumuz sevgili Kibar Uruç ailesinin evine misafir oldum. Tutulan oruçlar kabul olsun." açıklamasında bulundu.

Beşiktaş Mahalle İftarları Programı

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık