Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Kılıçdaroğlu Beşiktaş'ta gençlerle bir araya geldi

ÖZEL HABER: Kılıçdaroğlu Beşiktaş'ta gençlerle bir araya geldi

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerle bir araya geldi. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in de Kılıçdaroğlu'na eşlik ettiği etkinlikte, gençler sordu, CHP lideri yanıtladı.

"DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ, AKSİ HALDE SİYASET YAPMAMIZIN BİR ANLAMI YOK"

Gençlerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “Düzeni değiştireceğiz, aksi halde siyaset yapmamızın bir anlamı yok. Bu seçim, bildiğimiz klasik bir seçim değil. Bu seçim, Türkiye’nin var olma-yok olma seçimidir. Demokrasi ya var olacak ya demokrasi yok olacak” diye konuştu. 

"BU SEFER GELİRKEN YUMURTALARI HAZIRLAYIN"

Kılıçdaroğlu’nun “Daha önce Grup Başkanvekili iken Boğaziçi Üniversitesi’ne gelmiştim. Orada konuşurken de epey yuh yemiştik. Ama hiç kırılmadım, çünkü öğrenciler rahatlıkla eleştirebilirler, kızabilirler. Bu sefer gelirken yumurtaları hazırlayın” demesi gençleri gülümsetti.

"DERDİMİ ANLATACAK KADAR ÇALIYORUM"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ise etkinlikte saz çalarak Karlı Kayın Ormanı şarkısını söyledi.

Kılıçdaroğlu, bağlamasını eline alan Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat’a, “Başkan, bakalım nasıl çalacaksın” diye sordu. Akpolat da “Derdimi anlatacak kadar çalıyorum” diyerek gençlerle birlikte ‘Karlı Kayın Ormanı’nı söyledi.

Kılıçdaroğlu, o anların videosunu Twitter hesabından paylaşarak "Ekrem Bey’i evladım gibi severim. Daha da genç evlatlarım var. Futbol diliyle paf takımından geldiler, belediyeleri yönetiyorlar. Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat ve Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel ile gençlerle bir araya geldik, biraz da efkarlandık sanki." diye kaydetti.

Etkinlikte saz çalan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da, "Bugünün gençleriyle yarının düzenini birlikte karar alarak değiştireceğiz." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun o anlarla ilgili "Genç Başkanlarımız söyledi, ben de dayanamadım eşlik ettim. Bu ülkede hep beraber şarkılar, türküler söyleyeceğimiz günler çok yakın…" sözlerine karşılık Rıza Akpolat da, "Bugün, bu ülkede birçok zorlukla karşı karşıyayız. Ancak birlikte türkü söylediğimiz o anlarda, bir arada olmanın gücünü hissettim ve bu ülkenin insanlarının birbirine tutkuyla bağlı olduğunu gördüm. Sana Söz 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde bu ülkeye olan sevgimiz, bağlılığımız ve umudumuzla, hep birlikte daha güzel günler göreceğiz. Baharla geliyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık