Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: İstanbul’da kritik toplantı! Göç ve güvenlik masaya yatırıldı!

ÖZEL HABER: İstanbul’da kritik toplantı! Göç ve güvenlik masaya yatırıldı!

İstanbul'da “Göç ve Güvenlik” değerlendirme toplantısı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında, Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros, İstanbul Valisi Davut Gül ve Göç İdaresi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Önder Bakan'ın katılımıyla gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre; Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada, "İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü'müzde göç ve güvenlik değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Düzensiz göçle mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz. Göçmen kaçakçılığı organizatörlerinin nefeslerini keseceğiz." ifadelerini kullandı.

Göç İdaresi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Önder Bakan da, "İçişleri Bakanımız Sayın ⁦Ali Yerlikaya⁩ başkanlığında Göç İdaresi Başkanımız Sayın Atilla TOROS, İstanbul Valimiz Sayın ⁦Davut Gül⁩ ve güvenlik birimlerimizin katılımı ile “Göç ve Güvenlik” değerlendirme toplantısına katıldık" dedi.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık