Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: İmamoğlu ve Akpolat Beşiktaş'ta yenilikçi değişime imza attı!

ÖZEL HABER: İmamoğlu ve Akpolat Beşiktaş'ta yenilikçi değişime imza attı!

"Vatandaşı bu şehirde huzurla mutlulukla yaşat. Böyle baktık işimize." diyen İBB Başkanı Ekrem İmamloğlu, İBB'nin bu prensiple hareket ettiğini ifade etti. Beşiktaş'a nefes aldıran projelerle hizmetler sürüyor. 

Beşiktaş Meydan Düzenlemesi

Beşiktaş Meydanı'nda düzenleme çalışmaları yapılıyor. Meydan trafikten arındırılarak yayalara denizle buluşma imkanı sağlanacak. Burada mümkün olduğu kadar yeşili ortaya çıkaran, insanların İstanbul'un tadını çıkarabilecekleri alanlar yaratılmaya çalışılıyor. 

Ortaköy Dere Islahı ve Yaşam Vadisi

Ortaköy'de iki aşamalı proje gerçekleştiriliyor. Su taşkınlarını önlemek için dere ıslahı ve Ortaköy Yaşam Vadisi için çalışmalar devam ediyor. Çocuk oyun alanları, spor alanları, etkinlik alanları, otopark ve WC yer alacak. 

Levazım Yolu Altyapı Çalışması

Yağmur suyu hattının yetersiz olması sebebiyle burada sular altında kalmaktaydı bu yol. Levazım yolunda artık su baskınları yaşanmıyor. İSKİ'nin çalışmalarıyla yağmur suyu kabalı inşa edilerek su baskınlarına son verildi. 

Karanfilköy Kentsel Dönüşüm

İmamoğlu, "Karanfilköy uzun yıllardır dönüşüm bekliyordu." demişti. O dönüşüm gerçekleşiyor. KİPTAŞ İstanbul Yenileniyor projesiyle Karanfilköy'de çalışmalarına devam ediyor. Riskli yapılar yıkılıp yerlerine yenileri inşa ediliyor. 

Konaklar ve Kuruçeşme Sahil Parkı

Konaklar Parkı için, ilçe sakinleri "Burası atıl bir alandı. İçeriye girmeye korkuyorduk." diyordu. Konaklar Parkı, atıl kalmış bu alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla vatandaşların huzurla vakit geçirebileceği bir park olarak düzenlendi.

Kuruçeşme Sahil Parkı'nda ise; güçlendirme çalışmaları devam ediyor.

Eminönü - Beşiktaş - Ortaköy Vapur Hattı

Kentte ulaşımı rahatlatan deniz hatlarından biri de Eminönü - Beşiktaş -Ortaköy hattı oldu. İstanbullular trafiğe girmeden manzara eşliğinde yolculuğun tadını çıkarıyor. 

Mahmutbey - Yıldız Metro Hattı

Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattına eklenen Yıldız İstasyonu ile Beşiktaş'a ulaşmak artık çok daha kolay. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'un değerlerini en üst seviyeye taşıyacak yatırımları yapmaya devam edeceğiz." diyerek, konu hakkında aşağıdaki ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş’ta çok şey değişti;

Beşiktaş Meydanı
Fulya ve Yıldız Metro İstasyonları
Ortaköy Yaşam Vadisi
Altyapı çözümleri
Kentsel Dönüşüm
Sahil düzenlemeleri, yeşil alanlar
Vapur Kafe, deniz ulaşımı"

"Beşiktaşımızda birçok yenilikçi değişime imza attık"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da, konuyla alakalı olarak aşağıdaki açıklamalarda bulundu:

"İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu iş birliğiyle Beşiktaşımızda birçok yenilikçi değişime imza attık. Ayrıca göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Beşiktaş Belediyesi olarak,

Beltaş Sosyal Tesislerimiz
Kitap Kafemiz
Öğrenci'Ye uygulamamız
Beşiktaş Akademi
Kütüphanelerimiz
Saha Çözüm Hareketimiz
Beşiktaş'a kazandırdığımız yeşil alanlar ve parklar
Çözüme kavuşturduğumuz altyapı çalışmaları gibi daha nice çalışmamızla Beşiktaş halkının refahını ve mutluluğunu ön planda tutmaya devam edeceğiz."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık