Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Genç başkanın yoğun günü! Kızlarıyla oy kullandı. Seçimler için vatandaşa yardımcı oldu. Anneler Gününü kutladı!

ÖZEL HABER: Genç başkanın yoğun günü! Kızlarıyla oy kullandı. Seçimler için vatandaşa yardımcı oldu. Anneler Gününü kutladı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimleri için oy kullanacağı okula kızlarıyla beraber gitti. Oyunu kullandıktan sonra açıklamada bulunan Başkan Akpolat, "13. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için demokratik hakkımızı yerine getirerek oyumuzu kullandık. Hep birlikte baharın gelişine olan inancımız tam." dedi.

Vatandaşlara yardımcı olup Anneler Gününü kutladı

Beşiktaş Belediyesi, yaş almış ve evden çıkamayacak olan vatandaşların oy kullanacakları sandıklara kadar eşlik etti. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Alican Şen ile birlikte ilçedeki okulları ziyaret ederek, annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Ayrıca, sandık görevlileriyle sıkı bir iletişim halinde olup, herhangi bir problem yaşanmaması için titizlikle çalıştıklarını aşağıdaki ifadelerle aktardı:

"Sevgili vatandaşlarımızın seçim günü huzur ve güven içerisinde oy kullanmalarını sağlamak adına İlçe Başkanımız Alican Şen ile birlikte ilçemizdeki okulları ziyaret ettik ve sevgili annelerimizin Anneler Günü’nü kutladık. Sandık görevlisi arkadaşlarımızla sıkı bir iletişim halinde olup, herhangi bir problem yaşanmaması için titizlikle çalışıyoruz."

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık