Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Genç Başkan soğuk kış günlerinde öğrencilerin yanında!

ÖZEL HABER: Genç Başkan soğuk kış günlerinde öğrencilerin yanında!

Beşiktaş Belediyesi tarafından ilk kez hayata geçirilen Öğrenci’YE projesi ile Beşiktaş’taki anlaşmalı restoranlar üniversite öğrencileri ile yemek paylaşımı yapıyor. Mobil uygulama üzerinden restoranlarda yerini ayırtan öğrenciler, ücretsiz olarak yemek ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, daha önceki proje tanıtımında yaptığı konuşmasında "Öğrencilerin beslenme hakkını korumak için, Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği ile iş birliği içerisinde Öğrenci’YE adlı sosyal dayanışma uygulaması geliştirdik. Yenilikçi bir mobil uygulama olan Öğrenci’YE, bir dayanışma ekosistemi projesidir. Bu proje kapsamında, Beşiktaş’taki anlaşmalı restoranlar üniversite öğrencileri ile yemek paylaşımı yapacaklar. Mobil uygulama üzerinden restoranlarda yerini ayırtan öğrenciler, ücretsiz olarak yemek ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Ayrıca ilçedeki üniversiteler önünde konumlandıracağımız ‘Öğrenci’ YE’ araçlarımızla da ihtiyacı olan öğrencilerimize çorba dağıtarak onlara internet desteği sunacağız." ifadelerini kullanmıştı.

"Soğuk kış günlerinde sıcak çorba"

Beşiktaş Belediyesi Öğrenci'Ye aracı, soğuk kış günlerinde öğrencilere sıcak çorba dağıttı. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, aşağıdaki ifadelere yer verdi:

"Günaydın Beşiktaş. Öğrenci'Ye aracımız güne başlarken sıcak çorbalarıyla Yıldız Teknik Üniversitesi’nde öğrencilerimizin içlerini ısıtıyor."

"Günaydın Beşiktaş. Bu sabah Öğrenci'Ye aracımız ile İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin yanındayız."

"Bu sabah Öğrenci'Ye aracımızdan çıkan sıcak çorbalarla güne başladık. Soğuk bir kış gününde sıcacık çorbalarla İstanbul Teknik Üniversitesi kampüsünde öğrencilerimizin yanındaydık. Afiyet olsun gençler."

"Öğrenci'Ye aracımız sıcak çorbalarıyla bu sabah Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi kampüsünde öğrencilerimizle buluştu. Günaydın Beşiktaş'ın öğrencileri!"

"Soğuk hava sıcak çorba"

Öğrenci'Ye aracı ile dağıtılan sıcak çorbadan memnun kalan öğrenciler "Soğuk hava sıcak çorba" sloganını söylerken, "Bu soğuk kış gününde bize çorba dağıtan Beşiktaş Belediyesine teşekkür ederiz." dediler.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık