Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Genç Başkan, kış ayazında can dostlara dikkat çekti!

ÖZEL HABER: Genç Başkan, kış ayazında can dostlara dikkat çekti!

Hayvanlara olan sevgisini her daim ifade eden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş Meclisi'nde çıkan kararla petshop’larda hayvan satışını yasaklayarak yerel yönetimlerde bir ilke imza atmıştı. Akpolat, sokak hayvanları için de mama dağıtımından, Beşiktaş’ın sokak ve caddelerine ‘Kedi&Köpek’ çıkabilir tabelası konulmasına, iyi şartlara sahip barınak,görme kaybı, denge kaybı, felç gibi engelleri olan can dostları ile yakından ilgilenen gönüllüler için Engelli Kedi Ünitesini ve MOBİVET Hayvan Ambulansı hizmetini 7/24 olacak şekilde hayata geçirmişti.

En uzun gecede sokak hayvanlarının yanında

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda komşularına sokaktaki can dostlarımız için seslendi:

"Kış mevsimindeki her gece can dostlarımız için en uzun gece. Ama Beşiktaş’ın her canı bizim için çok kıymetli. Mobivet Sokak Hayvanları Ambulansımız ve Acil Müdahale Araçlarımız ile 7 gün 24 saat can dostlarımızın yanındayız."

Öğrenciler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda fidan dikti

Öte yandan, Beşiktaş'ta eğitim gören öğrenciler, Beşiktaş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görev yapan abileriyle birlikte Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda fidan dikti. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, etkinliği Twitter hesabında paylaşarak, "Geleceğimizin ışıkları, yarınları için kolları sıvadı. İlçemizde eğitim gören öğrencilerimiz, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görev yapan abileriyle birlikte Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda fidanları toprakla buluşturdu." ifadelerini paylaştı.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık