Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Genç Başkan arı gibi çalışıyor! Bayram seyran dinlemiyor!

ÖZEL HABER: Genç Başkan arı gibi çalışıyor! Bayram seyran dinlemiyor!

Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi’nin Ek Hizmet Binası, 10 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ve Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi açıldı. Edinilen bilgilere göre; Sait Çiftçi Devlet Hastanesi’nin Ek Hizmet Binası 10 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ve Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi'nin açılışı Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat birlikte gerçekleştirdi. Rıza Akpolat, "İlçemize ve komşularımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 

Açılışta konuşma yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Beşiktaş çok özel bir yer, 180 bin nüfusun olduğu ama günlük 2 buçuk 3 milyon insanın gelip ziyaret ettiği bir yer Beşiktaş. Dolayısıyla çevredeki ilçelerin, çevrelerdeki ilçelerde yaşayan vatandaşlarımızın gelip nefes aldığı, gezip dolaştığı, parklarında zaman geçirdiği, 9 tane üniversitemiz var üniversitelerinde okuduğu, sarayları var saraylarında gezdiği bir yer burası. Öncelikle böyle bir lokasyonda Türkiye'nin gözbebeği olan bir yerde mutlaka 24 saat acil servisi olan bir hastane ihtiyacını tekrar burdan ifade etme gereğini duyuyorum. 

Hem sayın başhekimimizin, hem ilçe sağlık müdürümüzün, hem sayın kaymakamımızın bu konuyla ilgili çok önemli gayretleri var bizimle beraber. Uygun bir yer arıyoruz. Uygun bir yer bulduğumuzda işbirliği içerisinde ilçe sağlık müdürümüzle hareket ettiğimizde başarabileceğimizden bahsettik. İnşallah bir yer bulup, dönüşümünü gerçekleştirdiğimizde yine birlikte hareket edilerek Beşiktaşımıza çok güzel bir hastaneyi hizmet alanına dönüştürmeyi planlıyoruz. 

Buranın hikayesi üç yangın, üç su baskını aynı ülkemiz gibi son dört senede içerisinde yaşadığımız yangınlar, seller, depremler, bir seçim süreci ve yaşadığımız bir sürü olayı göz önünde bulunduruyoruz. 

10 No’lu Aile Sağlığı Merkezi yaklaşık 2 yıldır aslında hizmet veriyor ama yeni açılışını yapıyoruz. Aynı zamanda Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi'nin de açılışını yapmış oluyoruz. Çok önemli erken teşhis. Hayat kurtarıyor. Aslında yayınlaşması lazım. Ülkenin tamamında bunun yaygınlaşması gerekiyor. Biz burda doğru bir örneği inşallah hep beraber ortaya koymaya çalışacağız. 

Beşiktaş Belediyesi olarak, görev tanımımızda olsun olmasın kanunla bize tanımlanan işlerin dışında da bir çok alanda hizmet vermeye devam ediyoruz. 

7/24 çalışan ambulanslarımız, 65 yaş üstü vatandaşımıza verdiğimiz evde bakım hizmeti dahil diğer hizmetler, hemşirelerimiz, doktorlarımız, sağlık çalışanlarımız bir çok alanda hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Buradaki kurumlarımızla da bu anlamda bu gayretimizi paylaşıyoruz. Bu açtığımız merkezin Aile Sağlık Merkezi ve Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi'ni Beşiktaşımıza, ilimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Esnafla bayramlaştı

Beşitaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Levazım Mahallemizdeki taksi durağını ziyaret ederek esnafla bayramlaştı. Akpolat, "Levazım Mahallemizdeki taksi durağında meydana gelen kaza sonrası hasar gören durağı yenilenen hali ile ziyaret edip çalışan esnafımızla bayramlaştık." dedi.

"Atık yönetimini çağa uygun ve modern bir şekilde yapıyoruz"

Arnavutköy, Bebek ve Levent mahallelerinde konteynerler yerin altına taşındı. Çevre ve görüntü kirliliği oluşmaması için diğer mahallelerde de bu çalışmaları yapmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Rıza Akpolat, "Beşiktaş'ta çevre ve görüntü kirliliğini engellemek adına çö konteynerlerimizi yerin altına alıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren özellikle nüfus yoğun mahallelerimizde böyle bir talep oluşmuştu. Hem açık mikrofon etkinliklerimizde hem halk toplantılarımızda hem de saha çözüm ekiplerimiz evlere gittiğinde bu taleplerini vatandaşlarımız dile getirmişlerdi. Biz de hızlıca bunu organize etmeye başladık. Atık yönetimini çağa uygun, modern bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Arnavutköy Mahallemizde, Bebek Mahallemizde ve Levent Mahallemizde bunları bitirdik. Diğer mahallelerimizde de hızlıca fizibilite çalışmaları bittikten sonra uygulamaları yapılacak.

180 bin nüfusu olan ama günlük iki buçuk, üç milyon insanın ziyaret ettiği bir yer Beşiktaş. Levent Mahallesi önemli bir geçiş noktası. Dolayısı ile bu çalışma hem buradaki koku sorununu aslında çözüyor, hem trafiği rahatlatıyoruz, hem çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmiş oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık