Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Emekçileri unutmadı!

ÖZEL HABER: Emekçileri unutmadı!

Kurban Bayramı öncesinde emekçilerle bir araya gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, bayramlarını kutladı. İlk önce Fen İşleri ve Temizlik İşleri garajındaki emekçileri ziyaret eden Akpolat, "Güne Fen İşleri ve Temizlik İşleri garajımızdaki emekçilerimizle bir araya gelerek ve bayramlaşarak başladık." dedi.

Ardından Aşevini ve Esenlik Merkezi'ni ziyaret ederek, çalışma arkadaşlarıyla bayramlaşan Başkan Rıza Akpolat, yaptığı açıklamada,"Her gün ihtiyaç sahibi komşularımız için sıcak yemeklerin hazırlandığı Aşevimizi ve ileri yaştaki komşularımızla dezavantajlı komşularımızın ihtiyaçları için hizmet veren Esenlik Merkezimizi ziyaret ederek çalışma arkadaşlarımızla bayramlaştık." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Levent Hizmet Binasındaki çalışma arkadaşlarıyla da bir araya gelerek bayramlaştı. Mesai arkadaşlarıyla bayramlaşan Akpolat:“Göreve geldiğimiz günden beri oldukça yoğun bir gündem yaşadık. Pandeminin olumsuz yansımalarına ve 2023 yılı genel seçimlerin yoğun ve yorucu temposuna rağmen komşularımızı ve çalışanlarımızı mağdur etmedik. Semtimizin altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ettik. Bundan sonra da komşularımızın ve çalışanlarımızın mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Rıza Akpolat, Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı, Korgeneral Faruk Güventürk Parkı ve Prof. Dr. Aykut Barka Deprem Parkı'nda çalışmalarını sürdüren emekçileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ziyaret hakkında açıklama yapan Akpolat, "Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkımız, Korgeneral Faruk Güventürk Parkımız ve Prof. Dr. Aykut Barka Deprem Parkımızda çalışmalarını sürdüren emekçi arkadaşlarımızı ziyaret ettik ve bayramlarını kutladık." dedi.

Rıza Akpolat, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı ziyaretlerinde Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Bakım Onarım Atölyesi’ndeki çalışma arkadaşlarını ziyaret etti. 

Akpolat, Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezindeki çalışma arkadaşlarını ve can dostlarımız için 7/24 faaliyet gösteren Mobivet ekipleriyle bir araya geldi ve bayramlaştı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Yıldız - Cihannüma Bölgesi İşçi Noktasındaki çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

Başkan Akpolat, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Sinanpaşa, Türkali, Vişnezade ve Abbasağa İşçi Noktasındaki çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Başkan Rıza Akpolat, Dünya Barış Parkında çalışmalarını sürdüren emekçi arkadaşlarını ziyaret etti ve bayramlarını kutladı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Kentimizdeki yapı stokunun deprem risk analizini birlikte gerçekleştirdiğimiz Beşiktaş İmar A.Ş. teknik destek ekibimizle bayramlaştık." dedi.

Öte yandan, Kurban Bayramı öncesi bayram ziyaretlerine devam eden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Parklarımızda komşularımızla ve çocuklarımızla bir araya geldik, sohbet ettik, bayramlaştık." dedi.

Başkan Akpolat, "Beşiktaşı daha çevreci ve verimli bir kente dönüştürmek için emek veren İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğümüzdeki çalışma arkadaşlarımızla bayramlaştık." ifadelerini kullandı.

Ardından Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Zabıta ekipleriyle bayramlaştı.

Kurban Bayramı'nın önemi

Kurban Allah'a teşekkür etmek, şükretmek ve varlığına inanışı göstermek amacıyla yapılan bir ibadettir. Kurban Bayramı ise bu ibadetin her yıl belirli günlerde gerçekleştirilmesidir. Kurban Bayramında ibadet etmek isteyenler, emredilen koşulları taşıyan hayvanları Allah için keserek, Allah'a feda ederler.

İslam âleminin her yıl Mekke'de hac farizasını ifa ettikleri vakittir. Kurban Bayramı, nüfusunun çoğunluğu Müslüman olan birçok ülkede dinî bayram olmasının yanı sıra resmî tatil ilan edilir. Ramazan Bayramı ile beraber İslam dinindeki en önemli iki bayramdan biridir.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık