Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: ​​​​​​​Ekrem İmamoğlu ve Rıza Akpolat'tan Beşiktaş'ta denetim! Gençlerle buluştular!

ÖZEL HABER: ​​​​​​​Ekrem İmamoğlu ve Rıza Akpolat'tan Beşiktaş'ta denetim! Gençlerle buluştular!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, birlikte Barbaros Bulvarı’ndaki yol bakım çalışmalarını  ve “Beşiktaş Meydanı Düzenleme” çalışmalarını inceledi.

Gençlerle bir araya geldiler

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla Beşiktaş Meydanı Düzenlemesi ve Barbaros Bulvarı’ndaki yol bakım çalışmaları incelendi. Hemen ardından Beşiktaş İskelesi’nde bulunan Vapur Kafeyi ziyaret ederek gençlerle bir araya geldiler.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Beşiktaş’ımızı hep birlikte yeni projelerle daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da, "Vapur Kafelerimizi İstanbullular çok sevdi. İçinde kütüphane ve serbest çalışma alanı da bulunan Beşiktaş İskelesi’ndeki Vapur Kafede gençlerle buluştuk, sohbet ettik." ifadelerine yer verdi.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık