Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Ders zili çaldı!

ÖZEL HABER: Ders zili çaldı!

Beşiktaş ilçesindeki okullar yeni eğitim öğretim yılına hazırlandı. Edinilen bilgilere göre; ilçedeki okullarda boya badana, temizlik, bahçe düzenlemesi, dezenfeksiyon işlemleri yapılarak tertemiz bir şekilde öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, yapılan hazırlıklarla ilgili, "İlçemizdeki okulları yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirdik. Ne zaman ihtiyaç olursa çocuklarımız için desteğe hazırız. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda da Milli Eğitim Bakanlığımıza ait okullarımızda ilaçlama, dezenfeksiyon, boya, bakım, tadilat ve bitki dikimi gibi çalışmalar gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı'nın açılışı ilçe protokolüyle gerçekleşti

Beşiktaş'ta 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı'nın açılışı Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Yelkenci, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, Beşiktaş Kaymakam Vekili Ömer Kalaylı, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Türkoğlu ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti. Başkan Rıza Akpolat, "Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılı bir dönem diliyorum."  dedi.

"Başarılı bir eğitim - öğretim yılı diliyorum"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, yaptığı açıklamada, "Beşiktaş’ta yeni eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı ve çocuklarımız okullarına kavuştu. Okullarımızın, çocuklarımızın ve velilerimizin her ihtiyacında yanındayız. Başarılı bir eğitim - öğretim yılı diliyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık