Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER DERLEME: Beşiktaş'ta geçen hafta! Akpolat'tan bayram temizliği! İmamoğlu ve İstanbul vizyonu! Cüneyt Arkın Gönüller'de yaşayacak! Kutlama ve anmalar!

ÖZEL HABER DERLEME: Beşiktaş'ta geçen hafta! Akpolat'tan bayram temizliği! İmamoğlu ve İstanbul vizyonu! Cüneyt Arkın Gönüller'de yaşayacak! Kutlama ve anmalar!

Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta pek çok gelişme olurken, usta sanatçı Cüneyt Arkın'ın hayatını kaybetmesinin üzüntüsü de yaşandı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabında yaptığı paylaşımlarla, son gelişmeleri aktardı. İşte Beşiktaş'ta son bir haftada yaşananlar:

Akpolat'tan bayram temizliği!

Bayram öncesi yaş almış komşulara Beşiktaş Belediyesi tarafından ev temizlik hizmeti sunuldu. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Evlere bayramı getirdik. Esenlik Hizmetimiz kapsamında uzman ekiplerimiz bayram öncesinde yaş almış büyüklerimizin ev temizliklerini gerçekleştirdi. Büyüklerimizin ihtiyaçlarını karşılamak bizim için bayramdır." ifadelerini kullandı.

“65+ için Dijital Kapsayıcılık Projesi” başladı!

Başkan Akpolat, "Avrupa Birliği ve 65+ Yaşlı Hakları Derneği iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz “65+ için Dijital Kapsayıcılık Projesi”nde eğitimlerimize başladık.  Projemiz için kayıtlarımız devam ediyor. Başvuru ve Detaylar: http://bit.ly/3HxhEpi" ifadeleriyle duyurdu.

İmamoğlu ve İstanbul Vizyonu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Florya’daki İPA Kampus’un açılışında, İstanbul’u geleceğe hazırlayan Vizyon 2050 Strateji Belgesi'nin tanıtımını yaptı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, "İBB Başkanımız @ekrem_imamoglu  İstanbul’u geleceğe hazırlayan #Vizyon2050 Strateji Belgesinin tanıtımını ve @ipaistanbul  kampüsünün açılışını gerçekleştirdi. Bu çalışmanın İstanbul’un gelecek 30 yılına ışık tutacak bir katkı olacağına inanıyor ve emeği geçen herkesi kutluyorum."  ifadeleriyle İmamoğlunu kutladı.

Cüneyt Arkın gönüllerde yaşayacak!

Beşiktaş Belediyesi, Temmuz ayı meclis toplantısında, geçen hafta hayatını kaybeden Türk sinemasının usta oyuncusu Cüneyt Arkın’ın isminin oy birliğiyle Etiler Sanatçılar Parkı’na verilmesi kararlaştırıldı. Alınan karar doğrultusunda parkın ismi Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı olacak. Arkın’ın Türk sinemasına kattıkları ve onurlu duruşu ile her zaman akıllarda olacağını vurgulayan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat “Usta sanatçımızın anısını Beşiktaş'ta daima yaşatacağız. Temmuz ayı meclis toplantımızda oy birliği ile aldığımız karar sonucunda Etiler Sanatçılar Parkımızın adı artık Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'dır. Anısına saygıyla...’’ dedi.

Başkan Rıza Akpolat'ın Cüneyt Arkın'ın vefatı ile ilgili diğer paylaşımları ise şu şekilde:

"Beşiktaşlı komşumuz Cüneyt Arkın’ın cenaze törenine katılarak son yolculuğuna uğurladık. Sinemamızın önemli değeri Cüneyt Arkın’a bir kez daha Allah’tan rahmet; ailesi, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyorum."

"Levent ve Akat Mahallelerimizden komşumuz Cüneyt Arkın için Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene katıldık. Türk sinemasında büyük bir yeri olan usta sanatçıya bir kez daha Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyorum."

"Komşumuz Cüneyt Arkın’ı Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurluyoruz."

"Uzun yıllar Levent ve Akat Mahallelerimizden komşumuz sevgili Cüneyt Arkın’ın adını Beşiktaşımızda yaşatacağız."

"Levent ve Akat Mahallelerimizden komşumuz Cüneyt Arkın’ın vefatı sebebiyle değerli eşi Betül Cüreklibatır ve ailesine taziye ziyaretinde bulundum. Sinemamızın usta ismi, önemli değerimiz Cüneyt Arkın’ın adını yaşadığı sokağa ve bir kültür merkezimize ismini vererek yaşatacağız."

"Uzun yıllar Levent ve Akat Mahallelerimizden komşumuz, sevgili Cüneyt Arkın’ı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerine hayat veren büyük usta Cüneyt Arkın’a Allah’tan rahmet; sevenlerine ve yakınlarına sabır, tüm sinema camiasına başsağlığı diliyorum."

Akpolat'tan şehit paylaşımları: "Milletimizin başı sağ olsun"

"Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Murat Yıldırım’a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

"Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

"Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

"Hakkâri Derecik’te meydana gelen trafik kazası sonucu şehit olan Piyade Er Yusuf Gürler'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

"Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan P.Uzm.Çvş. Enes Özgül'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır dilerim. Milletimizin başı sağ olsun."

"Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serhat Bal'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır dilerim. Milletimizin başı sağ olsun."

"Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan güvenlik korucuları Kemal Alim ve Hüseyin Sarı'ya Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır dilerim. Milletimizin başı sağ olsun."

"Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan Uzman Çavuş Serkan Taşçı'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı "Denizlerimizdeki ve limanlarımızdaki hâkimiyet ve bağımsızlığımızın sembolü olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramımızın 96. yıl dönümü kutlu olsun." ifadeleriyle kutladı.

"Geçmiş olsun Artvin"

"Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen heyelanda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

"65+ komşularımıza yönelik "Her Yaşta Beşiktaş" etkinliklerimiz kapsamında düzenlediğimiz “Zinde Bir Beyin için Neler Yapmalıyız?” konulu söyleşimiz Ulus Yaşam Evimizde gerçekleşecek. 4 Temmuz'da gerçekleşecek söyleşimize tüm yaş almış komşularımız davetlidir."

"Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimiz ile çocuklarımızın diş tedavilerini gerçekleştiriyor, ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlenmelerini sağlıyoruz. Siz komşularımızın memnuniyeti bizler için çok değerli, teşekkür ederiz"

Başkan Akpolat'ın Twitter hesabında paylaştığı Beşiktaş Belediyesi'nin paylaşımında, "Beşiktaş Akademi’de yaz kursları için kayıtlar devam ediyor! Yaz boyunca takviye kurslarıyla öğrencilerimizin sınavlara hazırlanmasına destek oluyor, kültür-sanat kurslarımızla çocuk ve gençlerin gelişimine katkı sunuyoruz. Detaylar ve Başvuru: http://bit.ly/39ANkxp" ifadelerine yer verildi.

Ardından bir başka paylaşımda da, Beşiktaş Belediyesi "Beşiktaş'ın yemyeşil parklarında, 9 gün boyunca "En Güçlü Kim" tiyatro oyunu çocuklarımızla buluştu." ifadelerini kullandı.

Beşikatş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Sivas Katliamı'nın 29. yılında, Madımak'ta katledilen aydınlarımızı ve sanatçılarımızı hasretle anıyoruz. Yaraları birlikte saracak, aydınlık bir geleceği hep beraber kuracağız. #unutMADIMAKlımda" ifadelerini paylaştı.

Rıza Akpolat'ın paylaştığı bir diğer Beşiktaş Belediyesi'nin Tweet'in de ise; "Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezimizde etkinliklerimiz devam ediyor. "Yapabilirim Meclisi"nde 14-18 yaş arası kız çocuklarının merak duygusuna ve öğrenme süreçlerine eğilirken; "Oyun Hamuru Yapalım mı?" atölyemizde ise 5-8 yaş arası çocuklarımızın yaratıcılıklarını besledik." ifadeleri kullanıldı.

Başkan Akpolat, Türkiye Kadın Millî Voleybol Takımı'nı şu sözlerle tebrik etti:

"Tebrikler #FileninSultanları

Akdeniz Oyunları'nda finale yükselen #FileninSultanları’nı yürekten kutluyorum. Sizinle gurur duyuyoruz."

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Kemal Sunal'ı vefatının yıl dönümünde andı: "Hayat verdiği karakterlerle güldüren, güldürürken düşündüren, mizahın ve sinemamızın büyük ismi Kemal Sunal’ı vefatının yıl dönümünde sevgi ve saygıyla anıyorum."

MEF Üniversitesi öğrencilerinden can dostlarına oyun parkı

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, MEF Üniversitesi öğrencileri tarafından “Tasarla ve Yap” staj programı kapsamında can dostlarımız için yaptıkları oyun parkının Beşiktaş Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'ne yerleştirildiğini duyurdu:

"MEF Üniversitesi öğrencileri “Tasarla ve Yap” staj programı kapsamında can dostlarımız için yaptığı oyun parkını Sokak Hayvanları Geçici Bakımevimize yerleştirdi. Gençlerin tasarladıkları projeler Beşiktaşımızdaki can dostlarımıza sıcak bir yuva oldu."

Beşiktaş sakinlerinin Beltaş Sosyal Tesisleri'nde keyifli vakit geçirmeleri üzerine Başkan Rıza Akpolat, "Beltaş Sosyal Tesislerimiz, komşularımızı Beşiktaş’ın ve Boğaz'ın ferah manzarasıyla bir araya getirerek uygun fiyatlarda hizmet sunuyor. Keyif aldığınız için mutlu olduk, afiyet olsun." ifadelerini kullandı.

A Erkek Milli Basketbol Takımı'na tebrik!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, A Erkek Milli Basketbol Takımı'nı şu sözlerle kutladı:

"Tebrikler 12 Dev Adam!

B.Britanya’yı yenerek 2. tura yükselen A Erkek Milli Basketbol Takımımızla gurur duyuyor, Dünya Kupası yolunda başarılar diliyorum."

"Yeni bir gün, yeni bir hafta... Tüm komşularıma günaydın, mutlu ve huzurlu bir hafta olsun."

"Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum."

"5 Temmuz 1993'te Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde Başbağlar köyünde terör örgütünün katlettiği 33 canımızı rahmetle anıyorum..."

"Ülkemize önemli hizmetlerde bulunmuş, değerli devlet insanı Eski Sosyal Güvenlik ve Adalet Bakanımız Mehmet Moğultay’ı vefatının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum."

"Türk edebiyatının yetiştirdiği usta kalemlerden, yazar, şair ve düşünür Aziz Nesin’i vefatının yıl dönümünde saygıyla ve rahmetle anıyorum."

Beşiktaş'ta sivrisinekle mücadele

Başkan Rıza AKpolat'ın paylaştığı Beşiktaş Belediyesi'nin Tweet'inde "Ekiplerimiz, Beşiktaş genelinde sivrisinek üreme kaynaklarının ortadan kaldırılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Sivrisinek üreme noktalarını 444 44 55 Çözüm Merkezimizden bizlere bildirerek mücadelemize destek olabilirsiniz." duyurusunda bulunuldu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Eski CHP Gençlik Kolları Yöneticisi Kubilay Aksak’ın vefatı nedeniyle, "Eski Gençlik Kolları Yöneticimiz Kubilay Aksak’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Genç yol arkadaşımız Kubilay Aksak’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır dilerim. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Doktor Ekrem Karakaya, Konya Şehir Hastanesi'nde bir hasta yakını tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinayet, Türkiye'yi ayağa kaldırdı; sağlıkçılar, birçok hastanede iş bıraktı. Tüm Türkiye'yi sarsan bu olay üzerine Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabından aşağıdaki ifadeleri paylaştı:

"Sağlıkta şiddetin önlenmesi için daha kaç doktorumuzu kaybedeceğiz? Caydırıcı yasalar ve cezalar uygulamaya geçmeli. Bugün Konya Şehir Hastanesi'nde uğradığı saldırıda hayatını kaybeden Dr. #EkremKarakaya’ya Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim."

Başkan Akpolat, "Hababam Sınıfı, Karartma Geceleri ve Halime Kaptan gibi unutulmaz romanlara imza atmış, Türk edebiyatının ve mizah dünyasının önemli isimlerinden toplumcu gerçekçi aydınımız Rıfat Ilgaz’ı vefatının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Rıza Akpolat, "2018 yılında Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde gerçekleşen tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Çorlu için hak, hukuk ve adalet bir an önce yerini bulmalıdır." ifadelerine yer verdi.

Başkan Akpolat, "Hepimiz için önemli bir değer, halk ozanımız Ahmet Yurt Dede’yi vefatının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum. Sesi ve sazıyla birleşen eserleri daima bizimle olacak." paylaşımında bulundu.

Öte yandan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "ANKA Haber Ajansı parlamento muhabiri, deneyimli gazeteci Mehtap Belen’i kaybettik. Kalemiyle çok sayıda habere imza atan Belen’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, @ankahabera ve tüm basın camiasına başsağlığı diliyorum." ifadelerini paylaştı.

Son olarak Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Belediye Meclisi'nde aldıkları önemli kararları şöyle sıraladı:

"Bu ay Belediye Meclisimizde önemli kararlar aldık:

Sokak aralarına kadar verilmiş ruhsatlarla ilgili kroki alanlarını düzenleyeceğiz.

Vale hizmeti verecek işletmeler bunu ruhsatına işletmek zorunda olacak.

Yetki alanımızdaki bölgelerde gürültü sorununu en aza indireceğiz."

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık