Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER DERLEME: Beşiktaş' Buluşmalarında bu hafta! Şehitler anıldı... Katliam kınandı... Orman yangınları... Alt yapı sorunu çözüldü... Kızlarımızı kutladık...

ÖZEL HABER DERLEME: Beşiktaş' Buluşmalarında bu hafta! Şehitler anıldı... Katliam kınandı... Orman yangınları... Alt yapı sorunu çözüldü... Kızlarımızı kutladık...

Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta pek çok gelişme yaşandı. İlçedeki vatandaşlar için Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın Tweet'lerini derleyerek, haftanın özetini hazırladık:

15 Temmuz şehitleri anıldı

"Yapımını tamamladığımız ve 15 Temmuz şehidi Batuhan Ergin’in adını verdiğimiz Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını İstanbul Valisi Sayın @AliYerlikaya  ve Beşiktaş Kaymakamı Sayın @OnderBakan  ile gerçekleştirdik. Hain darbe girişiminde can veren 251 şehidimizi rahmetle anıyorum."

"Demokrasimizi hedef alan 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminde şehit olan 251 vatandaşımızı rahmetle anıyorum."

Akpolat'tan A Milli Kadın Voleybol Takımı'na tebrik!

"Tebrikler #FileninSultanları
Yarı finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımımızla gurur duyuyoruz. Yolun sonu şampiyonluk olsun, başarılar!"

"Destek ve yardımlaşmaya Beşiktaş olarak hazırız"

"Çeşme’de farklı bölgelerde devam eden yangının en kısa sürede söndürülmesini temenni ediyor, sahada var gücüyle çalışan ekiplere kolaylıklar diliyorum. Destek ve yardımlaşmaya Beşiktaş olarak hazırız. Geçmiş olsun."

"Geçmiş olsun #Datça
Datça’da çıkan orman yangınını büyük bir üzüntüyle takip ediyor, yangının bir an önce kontrol altına alınmasını temenni ediyorum. Beşiktaş olarak her zaman destek ve dayanışmaya hazırız."

"Yeşil bir Beşiktaş"

"Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz daha yeşil bir Beşiktaş için çalışmalarına devam ediyor."

"Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezimizde düzenlediğimiz "Soru Merak Kütüphanesi" ve "Yapabilirim Meclisi" atölyelerinde merak ve hedeflerimizin üzerine eğildik."

"8 binden fazla Boşnak kardeşimizin #Srebrenitsa'da katledilmesinin üzerinden tam 27 yıl geçti. Bu acı soykırımda hayatını kaybeden tüm kardeşlerimizi rahmetle anıyorum."

"Mahallelerimizde yıllardır çözülmeyen altyapı sorunlarını İBB Başkanımız @ekrem_imamoglu  iş birliğiyle çözdük. Gerçekleşen bu şiddetli yağışta geçmiş yıllara göre çok az sorun yaşadık. İBB Başkanımız @ekrem_imamoglu ’na ve özveriyle çalışan tüm emekçi arkadaşlarıma teşekkür ederim."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık