Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER DERLEME: Beşiktaş Buluşmalarında bu hafta! Öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti!.. İhtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtımı... Beşiktaş - Kuşadası hizmet hattı!.. Emekçiye destek!..

ÖZEL HABER DERLEME: Beşiktaş Buluşmalarında bu hafta! Öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti!.. İhtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtımı... Beşiktaş - Kuşadası hizmet hattı!.. Emekçiye destek!..

Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta pek çok gelişme yaşandı. İlçedeki vatandaşlar için Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın Tweet'lerini derleyerek, haftanın özetini hazırladık:

Başkan Akpolat'tan başsağlığı paylaşımı

"Parti Sözcümüz ve Tekirdağ Milletvekilimiz @faikoztrak 'ın kıymetli annesi Ayten Öztrak’ı son yolculuğuna uğurladık. Merhumeye bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum."

Genç Başkan'dan Aysu Türkoğlu'na tebrik!

"Tebrikler #AysuTürkoğlu

Manş Denizi'ni yüzerek geçen en genç Türk yüzücümüz Aysu Türkoğlu ile gurur duyuyorum ve bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Nice başarıların olsun Aysu!"

Rıza Akpolat'tan Muharrem ayı paylaşımı

'“Yas-ı Matem” Muharrem ayında tutulan oruçlar ve yapılan ibadetler hak katında kabul olsun. Kerbela mazlumlarını rahmetle anıyor, Muharrem ayının tüm insanlığa merhamet, huzur ve hoşgörü getirmesini diliyorum.'

Beşiktaş - Kuşadası hizmet hattı

"Halkımızla dayanışmamızı halkın belediyeleri ile büyütmeye devam ediyoruz. İlk kez Beşiktaş’ta başlattığımız Saha Çözüm Hareketimiz Aydın Kuşadası’nda da hayata geçiyor. Kuşadası Belediye Başkanımız @omergunel ile Saha Çözüm alanında iş birliği protokolü imzaladık. Hayırlı olsun."

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'de Twitter hesabından paylaşımda bulundu:

"Beşiktaş Belediyesi ile Saha Çözüm Hareketi İş Birliği Protokolümüzü imzaladık. Başarıyla yürüttükleri Saha Çözüm Hareketi’ni kentimizde de uygulamak için iş birliği içinde olacağız. Her kapıyı çalacak, her hemşehrimizin ihtiyacına koşacağız."

"İlk defa Beşiktaş’ta başlattığımız Saha Çözüm Hareketimiz Aydın Kuşadası’nda da hayata geçiyor."

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'tan başsağlığı mesajları

"Parti Sözcümüz ve Tekirdağ Milletvekilimiz @faikoztrak  'ın kıymetli annesi Ayten Öztrak’ın hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

"Başımız sağ olsun.

Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan İs. Asb. Çvş. Batuhan Şimşek’e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum."

"Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan P. Uzm. Çvş. Mehmet Burak Keçe’ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

"Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde şehit olan P. Söz. Er. Cüneyt Taşyürek'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

"Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde şehit olan Tnk. Söz. Er Mert Otal ve Tnk. Söz. Er. Mevlüt Yoğurtcu’ya Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

"Pençe-Yıldırım Harekatında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan ile korucularımız Bülent Vermez, Kemal İmece, Avdi Demir ve Veysi Sebik’e Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

"Bilgi İşlem Müdürlüğümüzde görev yapan arkadaşımız Barış Şenyüz’ün babası Zafer Şenyüz’ün cenaze törenine katıldım. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum."

"Türk müziğinin unutulmaz ismi İlhan İrem’i kaybettik. Değerli sanatçımıza Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

Öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı

"Beşiktaş Akademi’de tercih günleri başladı!

Tüm öğrencilerimizi YKS tercih danışmanlığı için 5 Ağustos tarihine kadar Beşiktaş Akademi’ye bekliyoruz."

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'tan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu paylaşımı

Beşiktaş'ta ihtiyaç sahiplerine 1 yılda 2 milyonu aşkın sıcak yemek

"İhtiyaç sahibi komşularımızın sofralarına ulaşıyor, zor günleri birlikte aşıyoruz.

Geçen yıl hizmete açtığımız Aşevimizle, düzenli olarak haftanın her günü ilçemizdeki 6 bin kişiye ulaşarak 1 yılda 2 milyonu aşkın sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdik."

""Avanak Avni" ve "Utanmaz Adam" gibi pek çok unutulmaz eserle mizahımıza yön vermiş Gırgır Dergisi’nin kurucusu Oğuz Aral’ı vefatının yıl dönümünde saygıyla anıyorum."

"Aydın Söke’de devam eden orman yangınını büyük bir üzüntüyle takip ediyorum. Yangının bir an önce kontrol altına alınmasını temenni ediyor ve bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

"Yalova’nın seçilmiş Belediye Başkanı sevgili abim Vefa Salman ile bir araya geldik. Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ederim."

'Tarihçilerin Kutbu' olarak anılan, eserleri onlarca dile çevrilmiş, dünyaca ünlü tarihçimiz Prof. Dr. Halil İnalcık'ı vefatının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.

"Güne Akat Mahallemizdeki Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı emekçi arkadaşlarımla başladım. Beşiktaş’ta komşularımızın konforunu artırmak için çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam ediyoruz."

"Beşiktaş Akademi'de YKS tercih günleri başlıyor. 27 Temmuz ile 5 Ağustos tarihleri arasında tüm öğrencilerimizi YKS tercih danışmanlığı için Beşiktaş Akademi'ye bekliyoruz."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık