Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER DERLEME: Beşiktaş Buluşmalarında bu hafta! Milletin Sesi mitingi... Lozan Antlaşması ve Erzurum Kongresi'nin yıl dönümü kutlandı... Öğrenciye destek...

ÖZEL HABER DERLEME: Beşiktaş Buluşmalarında bu hafta! Milletin Sesi mitingi... Lozan Antlaşması ve Erzurum Kongresi'nin yıl dönümü kutlandı... Öğrenciye destek...

Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta pek çok gelişme yaşandı. İlçedeki vatandaşlar için Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın Tweet'lerini derleyerek, haftanın özetini hazırladık:

"Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Balıkesir'de gerçekleştridiği Milletin Sesi mitingi ile ilgili Twitter hesabında paylaşımda bulunarak, "Genel Başkanımız Sayın @kilicdarogluk önderliğinde #MilletinSesi’ni Balıkesir’den yükselttik. Demokrasi, adalet, eşitlik ve özgürlük ilkelerinin hakim olduğu Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. #GeliyorGelmekteOlan" ifadelerine yer verdi.

Başkan Akpolat, Afife Jale'yi andı!

Türk tiyatrosunda sembol bir isim olan Afife Jale'nin vefatının yıl dönümünde paylaşımda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Tam 81 yıl önce bu dünyadan #AfifeJale geçti. Kadının adının dahi geçmediği bir dönemde sahneye çıkarak devrim yarattı. Tarihimizin ilk kadın tiyatro sanatçısı Afife Jale’yi vefatının yıl dönümünde saygıyla anıyorum. Adını Ortaköy Kültür Merkezi Afife Jale Sahnemizde yaşatıyoruz." ifadelerini kullandı.

Öğrenci'Ye uygulaması

Beşiktaş'ta okuyan ve yaşayan üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek yeme imkanı sunan Öğrenci'Ye uygulamasını öğrencilerle ve esnafla konuştular.

Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlaması!

"Bir ülkede demokrasi ve hukuk ne kadar gelişmişse basın da o kadar özgürdür. Özgürlüğün sağlanamadığı ve sansürlerin uygulandığı gazetecilik mesleğinde baskılara rağmen kamuoyunu aydınlatma görevini yerine getiren tüm basın emekçilerinin Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlarım."

Lozan Antlaşması yıl dönümü

"99 yıl önce imzaladığımız Lozan Antlaşması bağımsızlık mücadelemizin zaferini ilan etmişti. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Lozan'da milletimizi temsil eden İsmet İnönü ve tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyorum. Cumhuriyetimiz onlar sayesinde ilelebet payidar kalacaktır."

Beşiktaş'ta yoga ve pilates

Beşiktaş Belediyesi, "Sağlıklı yaşam ve sporla buluşmak isteyen tüm komşularımızı yoga ve pilates etkinliklerimize bekliyoruz." dedi.

Erzurum Kongresi'nin 103. yıl dönümü

"”Milli sınırlar içinde vatan, bölünmez bir bütündür, parçalanamaz.” kararıyla Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Erzurum Kongresi'nin 103. yıl dönümünde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve özlemle anıyorum."

Beşiktaş’a Hoş Geldin Bebek!

Beşiktal Belediyesi'nden yapılan duyuruda, "Dünyaya gözlerini Beşiktaş’ta açan bebekleri ve annelerini güzel bir sürprizle karşılıyoruz. Detaylı bilgi ve başvuru için Çözüm Merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. 444 44 55" ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Kemal Türkler’i andı!

"Mücadeleci, devrimci ve emekçi kimliğiyle işçi sınıfı lideri, DİSK Kurucu Genel Başkanı Kemal Türkler’i alçakça bir suikast sonucu aramızdan ayrılışının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum."

"Kadına şiddetle mücadelemiz sürecek"

Başkan Rıza Akpolat, "Pınar Gültekin ülkemizde erkek şiddeti sonucu yaşam hakkı elinden alınan binlerce kadından sadece biri. Bugün vefatının yıl dönümü, rahmetle anıyorum. Kadına şiddetle mücadelemiz sürecek ve bu vesileyle tekrarlıyorum: #İstanbulSözleşmesiYaşatır" ifadelerini kullandı.

Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 48. yıl dönümü kutlaması

"Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 48. yılında Başbakanımız Bülent Ecevit, KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum. 20 Temmuz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Barış ve Özgürlük Bayramı kutlu olsun!"

"Suruç’ta dayanışma ve kardeşlik yolunda yaşamını yitiren 33 kardeşimizi sevgi ve özlemle anıyorum, düşleriniz ve mücadeleniz sonsuza kadar yaşayacak."

"İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçmiyoruz, vazgeçmeyeceğiz!"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun videosunu Twitter hesabında paylaşan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Kadın odaklı yerel yönetim anlayışımızla kadınların yanında olmaya, kadınlar için şiddetsiz bir hayatı kurana dek mücadeleye devam edeceğiz. Eşitlik için #İstanbulSözleşmesi’nden vazgeçmiyoruz, vazgeçmeyeceğiz!" ifadelerini kullandı.

Üniversite öğrencilerinin KYK borçlarını geri ödemelerinde faiz ve enflasyon farkı alınmasına son!

Başkan Akpolat, "Genel Başkanımız Sayın @kilicdarogluk  ’nun çağrısı ile üniversite öğrencisi kardeşlerimizin KYK borçlarını geri ödemelerinde faiz ve enflasyon farkı alınmasına son verildi. #TeşekkürlerKılıçdaroğlu" paylaşımında bulunarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

Başkan Akpolat, "Eren Abluka-22 Operasyon bölgesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Bozkurt’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun." paylaşımında bulundu.

Beşiktaş Akademi’de tercih danışmanlığı hizmeti!

"Sevgili gençler; çok emek verdiniz, çok çalıştınız. Dilerim, #YKS2022 sonuçlarınız bu emeğin karşılığı olsun. Beşiktaş Akademi’de tercih danışmanlığı hizmetiyle size destek olmaya hazırız."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık