Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER DERLEME: Beşiktaş Buluşmalarında bu hafta! Maden faciası!.. Ankara’nın başkent ilan edilişinin 99. yılı!.. Saha Çözüm Hareketi 2 yaşında!.. Beşiktaş'ın yeşili korunuyor!..

ÖZEL HABER DERLEME: Beşiktaş Buluşmalarında bu hafta! Maden faciası!.. Ankara’nın başkent ilan edilişinin 99. yılı!.. Saha Çözüm Hareketi 2 yaşında!.. Beşiktaş'ın yeşili korunuyor!..

Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta pek çok gelişme yaşandı. İlçedeki vatandaşlar için Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın Tweet'lerini derleyerek, haftanın özetini hazırladık:

"Geçmiş olsun Kadıköy"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Kadıköy Fikirtepe Mahallesi Rüzgar Sokak'taki 24 katlı binada çıkan yangın nedeniyle geçmiş olsun dileklerini paylaştı.

"Milletimizin başı sağolsun"

Başkan Akpolat, "Bursa'da görevi başında şehit olan polis memuru Sami Altıntaş'a Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini paylaştı.

Öte yandan, bir başka paylaşımında da "Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan İs.Uzm.Çvş. İbrahim Han'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır dilerim. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

Bartın Amasra'daki maden faciası

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, maden faciasının yaşandığı bölgeye giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun videosunu paylaştı.

Akpolat'tan Hurşit Baytok paylaşımı

Türk basketbolunun önemli isimlerinden, eski milli oyuncu, Beşiktaş JK'nin efsane basketbolcusu ve başantrenörü Hurşit Baytok'un vefatı dolayısıyla paylaşımda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Beşiktaşımızın ve Türk basketbolunun önemli isimlerinden, eski milli basketbolcu Hurşit Baytok’u kaybettik. Hurşit hocamıza Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Rıza Akpolat'tan Bartın Amasra'daki maden faciası paylaşımı

"Bartın Amasra'da meydana gelen maden patlamasında kaybettiğimiz canlara Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun, çok üzgünüm."

Akpolat'tan başsağlığı paylaşımı

Beşiktaş'ta yeşil korunuyor

"Milletimizin başı sağ olsun"

"Van'ın Çatak ilçesinde terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Sert'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim."

Başsağlığı mesajı

Yeni ağaçlar dikildi

Rıza Akpolat'tan Ankara’nın başkent ilan edilişinin 99. yılı kutlaması

"Cumhuriyet devriminin merkezi ve bağımsızlığımızın sembolü Ankara’nın başkent ilan edilişinin 99. yılı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum."

Başkan Akpolat'tan Dünya Kız Çocukları Günü paylaşımı

"#DünyaKızÇocuklarıGünü'nde, tüm dünyadan rol model kadınların yaşamlarını ele aldığımız atölyemizde kız öğrencilerimizle buluştuk. Eşit ve özgür yarınlara olan inancımızla, kız çocuklarımızın hayallerini ve üretkenliklerini desteklemeye daima devam edeceğiz."

Saha Çözüm Hareketi 2 yaşında!

"Beşiktaş’ta katılımcı demokrasiyi sürdürmek, komşularımızla bire bir iletişim kurmak ve taleplere hızlı çözüm sunmak amacıyla hayata geçirdiğimiz Saha Çözüm Hareketimiz 2 yaşında! Saha Çözüm ekibimizle komşularımızı dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz."

Rıza Akpolat Levent Kırca’yı andı

"Sanat dünyasının güldürürken düşündüren, oynadığı dizi ve tiyatro oyunları ile akıllara kazınan usta sanatçısı Levent Kırca’yı vefatının yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyorum."

Beşiktaş'ta çocuklar için Yaratıcı Drama Atölyesi

Başkan Rıza Akpolat, Beşiktaş Belediyesi'nin duyurusunu paylaştı.

Genç Başkan, Dünya Kız Çocukları Günü'nü kızlarının fotoğrafıyla kuladı

İki kız çocuk babası olan Beşiktaş'ın genç Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nü, Twitter hesabında kızlarının fotoğrafını paylaşarak kutladı.

"Kız çocuklarımızın özgürlüklerini, hayallerini ve yeteneklerini her gün desteklemeliyiz. Başta kızlarım Duru ve Deren olmak üzere tüm kız çocuklarının 11 Ekim #DünyaKızÇocuklarıGünü kutlu olsun!"

Temiz Beşiktaş için çalışıyorlar!

Beşiktaş Belediyesi paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Akpolat'tan Ankara Katliamı paylaşımı

"#10EkimAnkaraKatliamı'nın 7. yılında barış ve demokrasi yolunda yitirdiğimiz tüm canları saygı ve özlemle anıyorum."

Rıza Akpolat, Attilâ İlhan'ı ölüm yıl dönümünde andı

"Cumhuriyetin yetiştirdiği önemli düşünce insanı ve edebiyatçılardan, adını MKM'deki sahnemizde yaşattığımız Attilâ İlhan’ı vefatının yıl dönümünde saygıyla anıyorum."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık