Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Bir araya geldiler!

ÖZEL HABER: Bir araya geldiler!

Beşiktaş Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Kaymakam Oğuzhan Bingöl'ün, 13 Eylül itibariyle göreve başladığı duyuruldu. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da, Beşiktaş Kaymakamı Oğuzhan Bingöl'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, "Beşiktaş’ımızda göreve başlayan Kaymakamımız Oğuzhan Bingöl'ü makamında ziyaret ettik. Birlikte uyum içerisinde Beşiktaş'ımıza hizmet edeceğiz. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

OĞUZHAN BİNGÖL KİMDİR?

Oğuzhan Bingöl, 1979 Yılında Erzurum’da doğdu. İlk Öğrenimini Erzurum’da Ortaöğrenimini ise Ankara’da tamamladı.

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nü bitirdikten sonra 2004 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından Yozgat’ta Kaymakam adayı olarak göreve başladı.

Sırasıyla Eskişehir ili Han İlçesi ve Kayseri ili Akkışla ilçesinde Kaymakam vekilliği yaptı, Bursa ili Harmancık İlçe Kaymakamlığı görevini yürütürken 2008 yılında Mardin ili Dargeçit ilçe Kaymakamlığı’na atandı. Dargeçit’te 2 yıl görev yaptıktan sonra Mardin Vali Yardımcılığına atandı.

Oğuzhan BİNGÖL, 2011 yılında Diyarbakır-Bismil İlçe Kaymakamlığı’na vekâleten yürütmesinin ardından, İçişleri Bakanlığı tarafından, aynı yıl içinde kararname ile Elazığ ili Baskil İlçe Kaymakamlığı’na atandı.

05 Ekim 2011 tarihinden Baskil Kaymakamı olarak görev aldıktan sonra 4 yıl süre ile Midyat Kaymakamlığı görevini sürdürdü.

10 Kasım 2017 tarihinde İçişleri Bakanlığı bünyesinde İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı olarak atanan Oğuzhan BİNGÖL 01/08/2018 tarih ve 2018-157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Yüreğir Kaymakamı olarak atanarak 19/09/2018 tarihinde Yüreğir Kaymakamı olarak görevine başladı.

Hatay Vali Yardımcılığı  görevinde bulunmuştur. 

24.08.2023 tarih ve  2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Beşiktaş Kaymakamı olarak atanarak 13/09/2023 tarihinde Beşiktaş Kaymakamı olarak görevine başlamıştır. 

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık