Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Beşiktaş'tan yardım tırı!..

ÖZEL HABER: Beşiktaş'tan yardım tırı!..

17 Ağustos 1999 depreminden sonra Türkiye'de meydana gelen en büyük deprem, sadece Kahramanmaraş'ta değil Suriye de dahil fay hattı boyunca en az 10 ilde yıkıma yol açtı. 6 Şubat 2023’te saat 04.17'de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve saat 13.24'te Elbistan ilçelerinde sırasıyla 7,8 ve 7,7 büyüklüğünde oluşan şiddetli depremler Doğu Anadolu Fay Hattı üzerindeki 11 ili etkiledi.

Depremden etkilenen iller Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye, Adana ve Elazığ olarak açıklandı.

Beşiktaş Belediyesi de, zorlu günlerde deprem bölgesine arama kurtarma ekiplerini seferber etti. İlçe sakinleri ile birlikte hazırlanan ihtiyaç malzemeleri tırlara yüklenerek, depremzedelere ulaştırıldı.

Yaşanan olayın üzerinden aylar geçse de yardımlarına devam eden Beşiktaş Belediyesi'nde Başkan Rıza Akpolat yaptığı açıklamada, "Deprem bölgesinde yaşamını devam ettirmeye çalışan yurttaşlarımızı unutmuyoruz. Hatay ve Adıyaman'a temel ihtiyaç malzemeleriyle dolu 4 tırımızı daha gönderdik." ifadelerini kullandı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık