Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Beşiktaş'ta Zafer coşkusu bir başka güzel!

ÖZEL HABER: Beşiktaş'ta Zafer coşkusu bir başka güzel!

Beşiktaş'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sabah saatlerinde düzenlenen resmi tören ile başladı. Kutlamalar, İstanbul Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, Deniz Müzesi Komutanı Vekili Öğretmen Albay İbrahim Halil Ertürk, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Hasan Demirbağ, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Türkoğlu ve ilçe protokolünün katılımlarıyla resmi tören ve tebrikat ile başladı.

"30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, ""Zafer, zafer benimdir diyebilenindir..." Bağımsızlık mücadelemizin günü 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun! Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum." ifadelerine yer verdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101 yılı tüm yurtta olduğu gibi Beşiktaş’ta da büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlamalar Beşiktaş Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen resmi törenle başladı. İlçe protokolünün katıldığı törende Başkan Rıza Akpolat, Beşiktaş Atatürk Cumhuriyet ve Demokrasi Anıtı'na ilçe halkı adına çelenk sundu.

DOLMABAHÇE CADDESİ’NE ATATÜRK’ÜN İZLERİNİ TAŞIYAN BİR ZAFER ALANI AYRILDI

Kutlamalar kapsamında Dolmabahçe’de yer alan ağaçlı yol üzerinde bir alana ‘Bastığın Yer Zafer’ stickerları yapıştırıldı. Vatandaşlar o alandan geçerken led ekran aydınlanarak o hafızalardan silinmeyen İstiklal Marşı’nda yer alan ‘Bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı’ dörtlüğü yandı. Kurtuluş Savaşı zaferinin ne zorluklarla kazanıldığı, bu toprakların paha biçilmez değeri o ekranla vatandaşlara tekrar hatırlatıldı.

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI'NIN ÇEYREK FİNAL MAÇI CÜNEYT ARKIN SANATÇILAR PARKI’NDA İZLENDİ

A Milli Kadın Voleybol Takımı CEV Avrupa Şampiyonası’nın çeyrek finali müsabakasında Polonya ile karşılaştı. Maçı Beşiktaşlı vatandaşlar 30 Ağustos’ta Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda izleyerek millilerimizin başarısına ortak oldu. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yarı finale yükselen milli takım için bir paylaşımda bulunarak; ‘’30 Ağustos Zafer Bayramı'nda zafer Filenin Sultanlarının oldu. Yarı finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum’’ dedi.

FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Ardından Beşiktaş’ın tüm noktalarında ses araçları ve bando, vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu marşlarla kutladı. İlçe sakinleri de marşlara pencere ve balkonlarından Türk bayrağı sallayarak eşlik etti. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı kutlamalar akşam saatlerinde Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası önünde gerçekleşen fener alayı yürüyüşü ile devam etti. Binlerce vatandaş ellerinde fener alayı ve bayraklarla Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’na yürüdü.

‘’DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN KURTULUŞ SAVAŞI’NIN ZAFERLE TAÇLANDIĞI BİR GÜNÜ KUTLUYORUZ BUGÜN. 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.’’

Konser öncesi sahneye çıkarak konuşma gerçekleştiren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat; ‘’Beşiktaş yine en tarihi en mutlu günlerinden birini yaşıyor. Dünyada eşi benzeri olmayan Kurtuluş Savaşı’nın zaferle taçlandığı bir günü kutluyoruz bugün. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bu parklarda festivaller yaptık tam da festivallerin yasaklandığı dönemde. Bir araya geldik, eğlendik ve çok coşkulu günleri yaşadık ama bugün tarihi günlerinden birini yaşıyor bu park. Gerçekten Beşiktaş milli bayramları en coşkuyla kutlayan ilçelerimizden bir tanesi. Beşiktaş demek demokrasi demek, Beşiktaş demek hürriyet demek, Beşiktaş demek Cumhuriyet demek. Beşiktaş demek Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk demektir. Zafere giden yolda ilk adım Beşiktaş’ta atılmıştır. 16 Mayıs’ta Ulu Önder Akaretlerdeki evinden çıkarak Beşiktaş İskelesi’ne giderek Kartal İstimbotuna binip Bandırma Vapuru’na binmiş Samsun’a çıkmış ve Kurtuluş Savaşını başlatmıştır. Daha ordu müfettişiyken bütün Kurtuluş Savaşı planlarını Dolmabahçe’de ki karargahtan yönetmiştir. Düşman kuvvetleri Dolmabahçe’ye geldiklerinde Ata’mızın "Geldikleri gibi giderler." dediği yerin adıdır Beşiktaş. Beşiktaş, hep emanetine en büyük coşkuyla sahip çıkmıştır ve bugünden sonra da sahip çıkacağına bu güzel kalabalıktan görebiliyoruz. Bizler Ata'mızın emanetine, Cumhuriyetimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Hiçbir baskı hiçbir yasak bu emanete sahip çıkmaktan bizi alıkoyamayacak. Biz Cumhuriyetimizi eninde sonunda demokrasiyle taçlandıracağız’’ dedi.

CANDAN ERÇETİN ZAFER COŞKUSUNA EN ÖZEL ŞARKILARIYLA ORTAK OLDU

Yürüyüş sonrası Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda Lapstekin’in sahne alarak Dj performansı sergiledi. Saatler 21.00’i gösterdiğinde ise ünlü sanatçı Candan Erçetin sahneye çıkarak 30 Ağustos’ta Beşiktaşlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatçı en sevilen şarkılarını Beşiktaş halkı için Zaferin 101 yılında Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda seslendirdi.

Konser sırasında sahneye çıkan Başkan Rıza Akpolat ünlü sanatçı Candan Erçetin ve ekibi adına Tema Vakfı’na yapılan fidan bağışı plaketini takdim etti.

Haber Videosu


HABERE AİT RESİMLER

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık