Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Beşiktaş'ta temiz çevre sıfır atık!

ÖZEL HABER: Beşiktaş'ta temiz çevre sıfır atık!

Dünya Geri Dönüşüm Haftası kapsamında Beşiktaş Belediyesi tarafından "Sıfır Atık Şenliği" düzenleniyor. Edinilen bilgilere göre; etkinliğe kâğıt, plastik, cam, metal, yağ ve tekstil atığı gibi dönüşümü mümkün atıkları Beşiktaş İlkokulu'na getirerek vatandaşlar katılım sağlayacak.

Ramazan Bayramı öncesi temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı

Beşiktaş'taki camilerde Ramazan Bayramı öncesi temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Beşiktaş'taki camilerimizde Ramazan Bayramı öncesi temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarımızı tamamladık. Bayramın hepimiz için huzurlu ve bereket dolu geçmesini dilerim." dedi.

Daha temiz ve sağlıklı bir kent

Daha temiz ve sağlıklı bir kent yaşamı için aralıksız çalışan Beşiktaş Belediyesi, ilçede bulunan 250'ye yakın yer üstü ve yer altı konteynerini, rutin bakım ve onarımlarını yaptı, dış yüzey boyamalarını ve sticker yapıştırmalarını tamamladı, yerinde yıkama ve dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştirdi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık