Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Beşiktaş'ta Çelenk Sunma Töreni yapıldı!

ÖZEL HABER: Beşiktaş'ta Çelenk Sunma Töreni yapıldı!

Beşiktaş'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Beşiktaş Anadolu Lisesi’nde Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Deniz Müzesi Komutanı Albay Eren Günay, CHP İlçe Başkanı Gözde Fil ve ilçe protokolünün katılımıyla Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Cumhuriyetin 99. yıl dönümü Çelenk Sunma Töreni'nde Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardıdan saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylendi. Halk oyunları gösterisiyle devam eden törende öğrenci tarafından İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program sona erdi.

Atatürk Anıtına ilk olarak Beşiktaş Kaymakamlığı çelengi adından Garnizon Komutanlığı çelengi, Beşiktaş Belediye Başkanlığı çelengi sunuldu. Diğer kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri resmi törenden sonra çelenklerini sundular.

"Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun!"

Beşiktaş Kaymakamlığı'nın Twitter hesabında yapılan paylaşımda, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun!" ifadelerine yer verildi.

"Sizler bu YÜCE MİLLETİN GELECEĞİSİNİZ"

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Twitter hesabında bir öğrenci ile olan fotoğrafını paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş’ta göreve başladığım dört yıl önceki Cumhuriyet Bayramında Mina ile bugün yine bir Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile karşılaştık..Mina da ben de büyümüşüz..Sizler bu YÜCE MİLLETİN GELECEĞİSİNİZ, hep mutlu ve başarılı olun."

"Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabında yaptığı paylaşımlarla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümünü aşağıdaki sözlerle kutladı:

""Efendiler! Yarın Cumhuriyet’i ilan edeceğiz."

99 yıl önce bugün özgür iradenin müjdesi Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından verildi ve Türkiye devletinin yönetim şekli bu sözlerle fikren ve resmi olarak kabul edildi."

""Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı planlarını yaptığı, düşman gemilerini gördüğünde 'Geldikleri gibi giderler!' dediği yerin adıdır Beşiktaş."

Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun! Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum."

Başkan Akpolat'ın sesinden Cumhuriyet'i anlattığı videoyu izlemek için tıklayınız.

"Bayram neşesi çocuklarımızın!"

"Gündüz Çocuk Bakımevlerimizdeki minik öğrencilerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladılar. Güzel çocuklarımızın bayram coşkusu ve Atatürk sevgisi hiç bitmesin!" diyen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın paylaştığı videoda aşağıdaki ifadeler yer aldı:

"Kreşlerimizde Cumhuriyet Bayramı coşkusu! Minik öğrencilerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı doyasıya kutladılar."

CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Gözde Fil de, Twitter hesabından Çelenk Sunma Töreni hakkında yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat, İlçe Yönetim Kurulumuz, Meclis üyelerimiz ve örgütümüz ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma törenine katılım sağladık."

Beşiktaş'taki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları resmi Çelenk Sunma Töreni'ni aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık