Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Beşiktaş'ta can dostlarımız güvende!

ÖZEL HABER: Beşiktaş'ta can dostlarımız güvende!

Sokak hayvanları sahipsiz değildir. Özgürce yaşayan, bizlerle aynı çevreyi paylaşan komşularımız olarak, her insan tüm canlıların yaşam haklarına saygı göstermelidir.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki hayvanseverler sokaktaki hayvanların besleme, tedavi, barınma gibi ihtiyaçlarını kendi imkanlarıyla karşılamaya çalışırken, Beşiktaş Belediyesi'nin sokak hayvanları için hayata geçirdiği pek çok yeni proje, can dostlarımızın yaşam şartlarının iyileşmesine katkı sağladı.

Bunlardan bir tanesi, Engelli Kedi Evi. Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Fiziki yeterliliği olmayan can dostlarımıza Engelli Kedi Evimizde sıcak ve huzurlu bir yaşam alanı sunuyoruz. Beşiktaş'ta can dostlarımızın haklarını ve hayatını iyileştirmek için uğraş vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Ayrıca, Beşiktaş Belediyesi Engelli Kedi Evi tanıtım videosunda da aşağıdaki ifadelere yer verildi:

"Engelli Kedi Evimizde fiziki yeterliliği olmayan can dostlarımıza sosyal, sıcak ve sevgi dolu bir ortam sunuyoruz."

"Beşiktaş’ın her canı bizim için çok kıymetli"

4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde bir mesaj paylaşan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü kutlu olsun! Beşiktaş'ta MOBİVET Sokak Hayvanları Ambulansımız ile 7/24 can dostlarımızın tüm ihtiyaçları için yanındayız, Beşiktaş’ın her canı bizim için çok kıymetli." dedi.

Paylaştığı videoda da, "Mobivet Sokak Hayvanları Ambulansımız ve Acil Müdahale Araçlarımız ile 7/24 can dostlarımızın yanındayız. 

Sahipsiz minik kedi yavruları için çağrı

Sokakta yaşayan hayvanlar için pek çok imkanı hayata geçiren Beşiktaş Belediyesi, sahipsiz kedi yavruları için yuva çağrısında bulundu. Belediyeden yapılan duyuruda, "Sahipsiz minik yavrularımıza sıcak yuvalar arıyoruz. Sevimli dostlarımıza sıcak yuva olup kucak açmak isterseniz bizlere 444 44 55 numaralı Çözüm Merkezimizden ulaşabilirsiniz." denildi.

Ayrıca paylaşılan videoda, Veteriner Hekim Ferah Öztürk, "Bu yavru kedilerin anneleri olmadığı için arkamda gördüğünüz süt annemiz onları yaklaşık 2 aydır besliyor. Bu annemizin hem kendi yavrularına hem de sokaktan gelen diğer yavrulara koruyucu annelik görevi iki hafta kadar sonra sonlanacak çünkü, bu yavruları artık sütten kesmemiz gerekiyor. Onlara sıcak yuvalarınızı açabilirsiniz. Satın almayın, sahiplenin. Herkese iyi günler diliyorum."

Can dostlara özel ev

Beşiktaş Belediyesi tarafınfan gelen talepler doğrultusunda can dostlarımız için ilçe genelinde sokaklara kedi evleri yerleştirildi. Başkan Akpolat, "Beşiktaş'ın çeşitli alanlarına yerleştirdiğimiz kedi evleriyle can dostlarımız sıcak, huzurlu ve konforlu evlere sahip oluyor. Kentimizdeki can dostlarımız artık daha konforlu." dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık