Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Beşiktaş'ta 19 Mayıs çelenk sunma töreni gerçekleştirildi! Kaymakam Önder Bakan'dan ve Başkan Rıza Akpolat'tan mesaj!

ÖZEL HABER: Beşiktaş'ta 19 Mayıs çelenk sunma töreni gerçekleştirildi! Kaymakam Önder Bakan'dan ve Başkan Rıza Akpolat'tan mesaj!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ilçe çelenk sunma töreni  Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Türkoğlu ve İlçe Protokolünün katılımlarıyla Beşiktaş Anadolu Lisesi Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Edinilen bilgilere göre; etkinlikler kapsamında hazırlanan ilçe programı Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Türkoğlu ve İlçe Protokolünün katılımlarıyla Sakıp Sabancı Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi. Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen müzik dinletisine ve İstiklal Yolunda-Zafer Cumhuriyet konulu gösteriye ilçe protokolü ile katılım sağlandı.

"Türkün yurdu ve Bayrağı sizlerin bükülmez kollarınızda yükselecektir"

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun Beşiktaş. Türkün yurdu ve Bayrağı sizlerin bükülmez kollarınızda yükselecektir." dedi.

Beşiktaş Kaymakamlığı da, "Bağımsızlık mücadelemizin 104. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!" ifadelerini kullandı.

"Aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadesiyle: “Bütün ümidim gençliktedir.” Gençlerimiz, ülkemizin geleceğine yön verecek, büyük başarılara imza atacaklar. Gençlerimize olan inancımız tam, onlarla birlikte aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun." ifadelerine yer verdi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık