Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Beşiktaşlılar deprem bölgesinde!

ÖZEL HABER: Beşiktaşlılar deprem bölgesinde!

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerin haberini aldıkltan kısa süre sonra organize olan Beşiktaş ilçesinden  Arama Kurtarma Birimi ve tam donanımlı araçlar saatlerinde hava yoluyla afet bölgesine ulaştı. Daha sonra ilçe sakinleri, depremzedelerin ihtiyaçları için yardımları toplandı ve hazırlanan koliler yerel yetkililer tarafından emekçiler ve tırlar aracılığıyla deprem bölgesine gönderdi.

Uzun süre dayanıklı gıda ürünlerinden uyku tulumuna, battaniyeden hijyenik malzemelere kadar depremzedelerin acil ihtiyaç duydukları ürünler kolilere yerleştirilip tırlara yüklendi. Tıra yüklenen koliler yerel görevlilerinin destek olmasıyla akşam saatlerinde afet bölgesine ulaşmak üzere yola çıktı.

BEŞİKTAŞ’TAN 20 YARDIM TIRI

İlk 24 saatte toplam 14 tır daha sonraki günlerde de 20 tır ihtiyaç duyulan malzemelerle birlikte deprem bölgesine gönderildi. Toplamda 32 tır afet bölgesine ulaştırıldı. 

Ayrıca, Beşiktaş Belediyesi Öğrenci’YE ve MOBİVET araçlarının Hata'ya doğru yola çıktığı öğrenildi. Öğrenci’YE aracıyla depremzedelerin çay, kahve, su ve hazır gıda, “Sokak Hayvanları Ambulansı” MOBİVET ile de yaralı kurtulan can dostlarımızın tedavi ihtiyaçları karşılanacak ve kilolarca mama desteği sağlanacağıda edinilen bilgilere arasında yer alıyor.

Öte yandan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, meslek liselerinde depremzede vatandaşlar için tek yürek olduğunu, İstanbul'da bulunan 13 mesleki ve teknik Anadolu lisesinin ürettiği sobalar öğretmenlerin, velilerimizin destekleriyle hazırlanarak deprem bölgesine gönderildiğini bildirdi. Yine, meslek liseleri tarafından üretilen ekmek ve battaniyelerin deprem bölgesine gönderildiği açıklandı.

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullar tarafından hazırlanan ihtiyaç malzemeleri de deprem bölgesine ulaştırıldı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü sporcuları, yöneticileri, taraftarlar ve vatandaşlar da, Vodafone Park'ta yardım kolilerini toplayarak tırlara yüklediler ve deprem bölgesine gönderdiler.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık