Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'dan sert uyarı! Cezalara hazır olun

ÖZEL HABER: Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'dan sert uyarı! Cezalara hazır olun

İstanbul'un en yoğun bölgelerinden biri olan Beşiktaş'ta trafik sorunu günden güne büyürken, özel araçlarıyla gelenler de ilçeyi yaşanmaz hale getiriyor. Ne kaldırımda yürümek mümkün, ne de ambulansların, itfaiye araçlarının acil durumlarda sokağa girmesi mümkün. Beşiktaş'ta geçtiğimiz gün yaşananlar ise, artık yeter dedirti.

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'dan ceza uyarısı

Geçtiğimiz akşam, 96 yaşındaki yaşlı kadın için gelen ambulans, sokağın ortasına kadar park etmiş bir araç yüzünden giremedi. Bu duruma ilçe sakinleri tepki gösterirken; Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan da sert bir açıklamada bulundu. Önder Bakan, "Beşiktaş Çarşı’da eğlenmeye gelip burada yaşayan vatandaşlarımızın yaşam şartlarını zora sokan, 96 yaşındaki Hanım teyzemizi almaya ambulans giremiyor ise bu ayıp hepimizin.. Bizde ceza yazarak size buralara park ettirmemeyi öğreteceğiz. Peşin ödemelerde indirim var" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, daha önce de yolun ortasına motorunu bırakıp giden ve yaya geçişini engelleyen sürücülere uyarıda bulunarak, "Yolun ortasına motor bırakırsanız nereden alacağınızı da bilirsiniz artık, yollardaki yayalara saygı gösterelim" açıklamasında bulunmuştu.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık