Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'dan öğrencilere: Başarmak için mücadeleden asla vazgeçmeyin

ÖZEL HABER: Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'dan öğrencilere: Başarmak için mücadeleden asla vazgeçmeyin

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı I. Dönem Karne Töreni Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Türkoğlu ve İlçe Protokolünün katılımlarıyla Ali Yalkın Ortaokulunda gerçekleştirildi.

Beşiktaş'taki Ali Yalkın Ortaokulu’nda düzenlenen dönem sonu karne törenine katılan Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, yaptığı açıklamada, "Sevgili çocuklar sizler karneden ve karnenizdeki notlardan çok daha fazlasınız… Başarmak için mücadeleden asla vazgeçmeyin." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Türkoğlu da, "Eğitimin tüm paydaşlarına iyi tatiller dilerim." dedi.

Öğrencilere ödülleri takdim edildi

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan’ın katılımıyla Kabataş Erkek Lisesi’nde gerçekleştirilen programda, Bilim Olimpiyatları’nda madalya alan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Beşiktaş Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, Kaymakam Önder Bakan, "Kabataş Erkek Lisesinde Eren kardeşim olimpiyatlarda güzel başarılar elde etti, başta kendisi ve ailesi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum." dedi.

Genç Kaymakam gençlerle bir araya geldi

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Türkoğlu, İSOV Dinçkök MTAL’de düzenlenen Bilim Kahramanları Derneği Newton Gezici Bilim Atölyesi’ni ziyaret ederek, projeye katılan gençlerle bir araya geldi.

Newton Gezici Bilim Atölyesi'ndeki eğitimde öğrenciler, "Sayılarla Uçuş Deneyimi - Havalı Bir Macera" isimli modül ile eğlenerek, merak ederek öğrendiler. Okulun tüm öğrencileri 3 saatlik bir eğitim aldıktan  sonra, uçuş similatörleri eşliğinde konteynerlerde meteoroloji, navigasyon, harita okuma,zaman, hız, mesafe konularında bilgi edinmiş ve çalışmış oldu.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık