Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve İlçe Emniyet Müdürü Hasan Demirbağ'dan huzurevine ziyaret

ÖZEL HABER: Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve İlçe Emniyet Müdürü Hasan Demirbağ'dan huzurevine ziyaret

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve İlçe Emniyet Müdürü Hasan Demirbağ, geçtiğimiz günlerde Etiler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Yaşlılarla bir araya gelen Önder Bakan ve Hasan Demirbağ, sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret hakkında Beşiktaş Kaymakamlığının Twitter hesabında yapılan paylaşımda, "Kaymakamımız Önder BAKAN, İlçe Emniyet Müdürümüz Hasan DEMİRBAĞ ile birlikte Etiler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, kıymetli yaşlılarımızla bir araya geldi." ifadelerine yer verildi.

"Ömrünüz huzurla dolsun"

Ziyaret hakkında Twitter hesabında paylaşımda bulunan Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, "Etiler Huzurevimizde Zeki amcamızın sohbeti doyumsuzdu..gününüz nasıl geçiyor dediğimizde şu sözü etkiledi “ huzurdan huzursuzluk yaptığımız oluyor tabiki“.. Ömrünüz huzurla dolsun." ifadelerini kullandı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık