Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan: Milletimize geçmiş olsun

ÖZEL HABER: Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan: Milletimize geçmiş olsun

Saat 04.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; AFAD’dan yapılan açıklamaya göre deprem yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. 10 kentte 1710 binanın yıkıldığı depremde saat 10.00 itibariyle toplam 284 kişinin yaşamını yitirdiği,  2 bin 323 kişinin yaralandığı açıklandı. Kahramanmaraş’ta 70, Malatya’da 47, Adıyaman’da 13, Diyarbakır’da 14, Şanlıurfa’da 18, Osmaniye’de 20, Adana’da 10, Kilis’te 8 ve Hatay’da 4 kişi hayatını kaybetti.

"Bir olur beraber olur bunu da aşarız"

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, yaşanan afet sonrası yaptığı açıklamada, "Geçmiş olsun Türkiye... Bir olur beraber olur bunu da aşarız inşallah." dedi. Beşiktaş Kaymakamlığından da yapılan resmi duyuruda, "Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ile iletişim halinde olduğunu belirterek, "Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremi ve etkilerini takip ediyoruz. Kaymakamımız Önder Bakan ile iletişim halindeyim, Beşiktaş Arama Kurtarma ekiplerimiz AFAD koordinasyonunda ilk aşama yardım ve destek için yola çıktı." ifadelerini kullandı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık