Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'tan dev adım! Cumhuriyetimizin 100. yılında kalıcı eserler bırakacağız

ÖZEL HABER: Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'tan dev adım! Cumhuriyetimizin 100. yılında kalıcı eserler bırakacağız

Beşiktaş'ta kültür sanat alanında gerçekleştirilen projelere yenileri eklenerek devam ediyor. Her yaştan vatandaşın hayatını kültür sanat ile buluşturan Beşiktaş Belediyesi'nde konu hakkında konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Beşiktaş'ımızın kültür sanat iklimini geleceğe taşımak ve geniş kitlelere ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında Ortaköy Kültür Merkezimizi de Beşiktaş'a yeniden kazandıracağız. Buradaki çalışmaları inceledik, ekiplerimizden bilgi aldık. Ortaköy Kültür Merkezi ve Afife Jale Sahnesi’ni depreme dayanıklı hale getirdik ve açılışı için gün sayıyoruz. Ayrıca Beşiktaş’a ve İstanbul’a kültür ve sanat dünyasında ses getirecek bir müze daha kazandırıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında Beşiktaş’a kalıcı eserler bırakmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'DE BİR İLK!

Öte yandan, Beşiktaş Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde masallar, oyuncaklar, oyunlar ve çizgi roman tarihindeki kedilerin aynı çatı altında bir araya geldiği ‘Kedi Müzesi’ni Çırağan Hizmet Binası’nda açtı. Sanatçı Sunay Akın ve ekibinin katkı sunduğu Kedi Müzesi’nin açılışına çok sayıda sanatçı ve hayvan sever katıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, ‘’Türkiye’nin bütün çocuklarını Kedi Müzesi’nde ağırlayacağız” dedi. Açılışa Beşiktaş Kaymakamı Oğuzhan Bingöl'de katıldı.

KARAOĞLAN GENÇLİK MERKEZİ

İlçede bulunan, içerisinde derslik, ders çalışma alanı ve egzersiz stüdyosunun yer aldığı Beşiktaş Belediyesi Karaoğlan Gençlik Merkezi aynı zamanda bir Öğrenci’Ye noktası olarak da hizmet veriyor. Aşevinde hazırlanan yemekler, merkezin yemekhanesinde öğrencilere ücretsiz sunuluyor.

KÜTÜPHANE VE VAPUR KAFE

Tarihi Beşiktaş İskelesi’nde kütüphane ve vapur kafe açıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bu güzel mekanlar artık size ait." diyerek açılışı duyurdu. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da, "Gençler yanınızda olmaya hep devam edeceğiz." dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık