Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat İBB Başkanı İmamoğlu'na yapılan saldırıyı kınadı!

ÖZEL HABER: Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat İBB Başkanı İmamoğlu'na yapılan saldırıyı kınadı!

Erzurum'da düzenlediği mitingde taşlı saldırıya uğrayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İStanbul'a döndüğünde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda İstanbulluların büyük desteğiyle karşılaştı. Kendisini karşılamaya gelen İstanbullulara seslenen İmamoğlu, "Sevgili İstanbullular, hepinize çok teşekkür ediyorum. Sadece Ekrem'e değil, milletimin tek bir ferdine uzanan her el kırılsın. Erzurum'da o güzel meydanda toplanarak bizimle hasbihal edecek olan, duygularımızı paylaşmak için oraya gelen inanın yeni doğmuş bebekten, çocuktan, kızlarımızdan, oğullarımızdan, annelerden, teyzelerden, amcalardan, kardeşlerimden helallik istiyorum. Dertleşecektik ama ne yazık ki taşların, o koca taşların yaraladığı o insanlara Allah şifa versin. Ben, o çocukların, hanımefendilerin, gençlerin her birisinin sağlığıyla tek tek an ve an ilgileneceğim. En kısa zamanda da onlarla bir araya gelip kucaklaşacağım." dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yapılan saldırıyı kınayarak, "İBB Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayımız Ekrem İmamoğlu’na yapılan saldırıyı kınıyorum. Geçmiş olsun Başkanım. Kutuplaşmadan ve ayrışmadan yaşadığımız güzel günleri ülkemize beraber getireceğiz. Çok az kaldı." ifadelerini kullandı.

Ardından, Sabiha Gökçen'e gelen İmamoğlu'nu karşılayan Başkan Rıza Akpolat, "İBB Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayımız Ekrem İmamoğlu’nu Sabiha Gökçen Havalimanı’nda karşıladık. Kutuplaşmadan ve ayrışmadan yaşadığımız güzel günleri ülkemize beraber getireceğiz. Sana Söz baharlar gelecek." dedi.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık