Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Belediye Başkanı Rıza Akpolat: Beşiktaş yeşil alanlarıyla güzel

ÖZEL HABER: Belediye Başkanı Rıza Akpolat: Beşiktaş yeşil alanlarıyla güzel

Beşiktaş'ın yeşil alan kalitesini artıran önemli parklardan biri olan Ulus Meyve Bahçesi, Ortaköy ve Ulus mahalleleri kesişiminde bulunuyor. Park, ilçedeki ikamet eden vatandaşlar ve dışarıdan gelen misafirlerle günlük 500 kişiye hizmet vermektedir.

Toplam 24.700 metrekarelik yeşik alana sahip parkta, 54 farklı bitki türü, 2060 adet bitki bulunmaktadır. Bunların 1300 adedi meyve ağaçlarından oluşmaktadır. Elma, badem, beyaz dut, ceviz, vişne, kara yemiş, hünnap, mahlep, nar, süs elması ve süs eriği.

Meyve Bahçesi yalnızca yeşil alanlarla sınırlı değil. Parkta çocuk oyun alanı, basket sahası, sosyal tesis, yürüyüş ve dinlenme alanları da mevcut. 

Mevsiminde meyveleri ağaçtan toplamak ve etkinlik alanlarında keyifli zaman geçirilmesi için Beşiktaş Belediyesi adına vatandaşlar Ulus Meyve Bahçesi'ne davet ediliyor.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Ulus Meyve Bahçesi hakkında açıklamada bulunarak, "Beşiktaş yeşil alanlarıyla güzel. Ortaköy ve Ulus mahallelerimizin tam kesişiminde bulunan Ulus Meyve Bahçesi'nden tüm komşularımıza günaydın. Herkes için keyifli ve huzurlu bir gün dilerim." dedi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık