Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Başkan Akpolat duyurdu! Seçimde ulaşım desteği

ÖZEL HABER: Başkan Akpolat duyurdu! Seçimde ulaşım desteği

Türkiye'de 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 49.52 oyuna karşılık, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44.88 oy aldı. Milletvekilliği seçimlerinde ise Cumhur İttifakı yüzde 49,47 oyla 268 vekil çıkarırken, Millet İttifakı yüzde 35.02 oyla 169 vekil çıkardı. İlk turda hiç bir adayın yüzde 50'yi geçememesi sonrası seçimler ikinci tura kaldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, engelli ve ileri yaştaki vatandaşlara seçimde oy kullanmaları için ulaşım desteği sağlanacağını aşağıdaki ifadelerle duyurdu:

"28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek T.C. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde engelli ve ileri yaştaki komşularımıza ulaşım desteği sağlayacağız. Başvuru yapmak isteyen komşularımız 444 44 55 numaralı Çözüm Merkezimizden bize ulaşabilir."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık