Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Akpolat'tan mesaj var, oy kullanmak isteyenlere destek verilecek!

ÖZEL HABER: Akpolat'tan mesaj var, oy kullanmak isteyenlere destek verilecek!

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi  14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, yaptığı duyuruda, "Sevgili komşularım, 14 Mayıs Pazar günü hepinizi sandığa giderek oy kullanmaya davet ediyorum. Seçim günü oy kullanmak için ulaşım desteğine ihtiyaç duyan engelli ve ileri yaştaki komşularımız 444 44 55 numaralı Çözüm Merkezimizden bize ulaşabilir. Haydi Beşiktaş, baharı ülkemize hep birlikte getirelim!" dedi.

Ayrıca, Beşiktaş Belediyesi'nin yayınladığı videoda konuşma yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, komşularına aşağıdaki ifadelerle seslendi:

"Değerli komşularım, bugün sizlere önemli bir konudan bahsetmek istiyorum. Biliyorsunuz ki, 14 Mayıs Pazar günü ülkemizde çok önemli bir seçim var. Oy kullanma hakkı, demokrasimizin en temel haklarından biri ve bu hak, bize verilen en önemli sorumluluk. Sandığa gitme hakkımızı kullanarak demokrasimize sahip çıkmalıyız ve geleceğimizin şekillenmesinde etkin bir rol oynamalıyız. Her birimizin oy kullanması ülkemizin demokrasisine ve geleceğine verdiği önemi gösterecek. Bu nedenle, tüm vatandaşlarımızı sandığa giderek oy kullanmaya davet ediyorum. 

2019 yerel seçimlerinde Beşiktaş'ta yüksek bir katılım oranıyla sandığa gitmiştik. 2019 yılında olduğu gibi bu yıl da tüm komşularımızdan rekor bir katılım umuyorum.

Sevgili Beşiktaşlılar, siz de biliyorsunuz ki kentimide nüfusumuzun bir kısmını ileri yaştaki komşularımız ve engelli komşularımız oluşturuyor. Belediyemiz olarak ileri yaştaki ve engelli komşularımıza ulaşım konusunda yardımcı olacağız. Seçim günü oy kullanmak için ulaşım desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın 444 44 55 numaralı Çözüm Merkezimizden bize ulaşarak kayıt yaptırmalarını riza ediyorum. Kayıt yaptıran komşularımız servislerimiz ile 14 Mayıs Pazar günü 08.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında, ekiplerimiz tarafından evlerinden alınarak oy kullanacağı sandıklara götürülecek.

Haydi Türkiye, haydi İstanbul ve haydi Beşiktaş!

Ülkemize baharı hep birlikte getirelim.  Sağlıklı ve mutlu bir gelecek dileğiyle, hepinizi  sevgi ve saygıyla selamlıyor, iyi günler diliyorum."

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık