Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Öğrencilerin Başkan abisi!

Öğrencilerin Başkan abisi!

Beşiktaş Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilere sosyal ve ekonomik yönden destek vermeye devam ediyor. Öğrenci-Ye, Ücretsiz Wi-fi, Beltaş Kitap Kafe, Oruç Aruoba Kütüphanesi, Altan Öymen Kütüphanesi, Karaoğlan Gençlik Merkezi gibi projeleri hayata geçiren Beşiktaş Belediyesi öğrencilerin hayatını kolaylaştırıyor.

Edinilen bilgilere göre; Öğrenci-Ye projesiyle Beşiktaş’ta üniversite eğitimi gören ya da ikamet eden öğrenciler ücretsiz yemek yiyebilirken, Beltaş Kitap Cafe, Altan Öymen ve Oruç Aruoba kütüphanelerinde rahat bir şekilde ders çalışma imkânı elde ediyor.

KARAOĞLAN GENÇLİK MERKEZİ

İlçede bulunan, içerisinde derslik, ders çalışma alanı ve egzersiz stüdyosunun yer aldığı Beşiktaş Belediyesi Karaoğlan Gençlik Merkezi aynı zamanda bir Öğrenci’Ye noktası olarak da hizmet veriyor. Aşevinde hazırlanan yemekler, merkezin yemekhanesinde öğrencilere ücretsiz sunuluyor.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİ AVRUPA GÖNDERİYOR

Beşiktaş Belediyesi, Avrupa Dayanışma Programı (ESC) kapsamında gençleri Avrupa’ya gönderiyor. 2016 yılında Avrupa Birliği Gönüllülük Projeleri için akredite kuruluş olan belediye, gençleri gönüllülük faaliyetlerinde yer almak üzere Avrupa’nın farklı şehirlerine gönderiyor.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık