Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Neşe Sapmaz ile Murat Hazinedar’ın davasında karar

Neşe Sapmaz ile Murat Hazinedar’ın davasında karar

İşadamı Ümit Arıkan’a bir milyon TL isteyerek şantaj yaptıkları iddiasıyla, 3 yıla kadar hapis cezaları istenen Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile sunucu Neşe Sapmaz’ın yargılandığı dava karara bağlandı. İstanbul 7. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmada tutuksuz sanık Neşe Sapmaz ile tarafların avukatları hazır bulundu.

Edinilen bilgilere göre; duruşmada görüşünü açıklayan Cumhuriyet savcısı, ‘şantaj’ suçunun unsurlarının oluşmadığını belirterek sanıkların beraatını talep etti.

Hazinedar ile Sapmaz’ın avukatları esas hakkındaki mütalaaya katıldıklarını söylerken, Arıkan’ın avukatı sanıkların cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme, ‘şantaj’ suçunun yasal unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle Murat Hazinedar ile Neşe Sapmaz’ın beraatına karar verdi.

Olayın geçmişi

 

Sunucu Neşe Sapmaz, kendisine taciz mesajları attığını iddia ettiği iş adamı Ümit Arıkan hakkında dava açmıştı. Sapmaz şikayetinden vazgeçince, Arıkan beraat etmişti. Beraat sonrası iş adamı Ümit Arıkan, Sapmaz’ın Murat Hazinedar aracılığıyla şantaj yaparak 1 milyon TL istediğini iddia ederek şikayetçi olmuştu. Arıkan’ın şikayeti sonrası Neşe Sapmaz ve Beşiktaş Belediyesi eski Başkanı Murat Hazinedar hakkında soruşturma başlatılmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Neşe Sapmaz ile Beşiktaş Belediyesi eski Başkanı Murat Hazinedar’ın ‘şantaj’ suçundan 3 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edilmişti.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık