Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kaymakam Önder Bakan: Yok edilen ormanlarımız yeniden yeşerecektir

Kaymakam Önder Bakan: Yok edilen ormanlarımız yeniden yeşerecektir

Türkiye'de 21 ilde çıkan 63 orman yangınından 43'ü kontrol altına alınırken, 20 yerde ise yangınlar devam ediyor. Edinilen bilgielre göre; yangınların en yoğun görüldüğü yerlerden Antalya'nın Manavgat ilçesinde üç kişi, Muğla'nın Marmaris ilçesinde ise bir kişi yaşamını yitirdi. Antalya'da yangından olumsuz etkilenen 183 kişinin hastaneye başvurduğu açıklandı.

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, orman yangınları ile ilgili Twitter hesabında paylaşımda bulunarak, "Geçmişler olsun #Manavgat inşallah en kısa zamanda Devletimiz tüm yaraları saracak, yok edilen ormanlarımız ziyadesi ile yeniden yeşerecektir. #Antalya" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kaymakam Bakan, "Dağda, Ovada, girdiğiniz her delikte inlerinize girilerek hesap görüldüğünden, elinizde kalan bu kahpe numaralara başvuruyorsunuz #AtesinCocukları Bu ateş sizi de yakar" ifadelerine yer verdi.

Türk Polis Teşkilatı'nın gönderisini paylaştı

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Türk Polis Teşkilatı'nın Twitter'daki "Olası yangınlara karşı teyakkuzdayız... İstanbul'daki ormanlık alanlarda denetimdeyiz" paylaşımını da paylaştı.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık